🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ هادی امانی
اپلود ویدئو روی سرور
جامعه لاراول ایجاد شده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۲

سلام من یه پروژه واقعی رو سرور دارم که قسمتی از اون مربوط به اپلود فایل ویدیوئی هست .چند روز به خوبی کار میکرد اما ناگهان به اپلود فایل‌های بالای یک مگ خطای 500 میده و عدم دسترسی سرویس رو میزنه . بررسی هایی که انجام دادم در خواست‌های post برای این فایل‌ها به درستی ارسال نمیشه و یا سرور پاسخ اونها رو نمیده.یعنی من از request رو که dd میکنم جوابی دریافت نمیکنم. پشتیبانی خود سرور هم گفتم اما متوجه اشکال نشدن . به پشتیبانی یه دسترسی دادم برای اپلود و اون میگفت مشکلی نداره و جواب dd رو داره

سلام هادی عزیز

وقتی قبلا مشکلی نبوده و به تازگی ایجاد سده و با دیباگ کردن اشکالی در کدتون نیست قطعا از سروره.

احمدرضا فاطمی کیا ۲۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۲۳

اخه پشتیبانی سرور هم متوجه مشکل نمیشه . من حتی امروز خودم مجدد وب سرور و نسخه php رو حذف کردم و مجدد نصب کردم ولی مشکل همچنان هست. الان در عکس‌های زیر شما نگاه کنید من وقتی فرم ارسالی برای اپلود رو بدون فایل ارسال میکنم به راحتی request رو دارم

ff32-Screenshot (80).png

اما وقتی فایل رو ضمیمه میکنم خطای زیر رو میگیرم

97b2-Screenshot (81).png

هادی امانی ۲۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۳۵

خطا از سمت سرور هست و پردازش رو نمیتونه انجام بده.

پیشنهاد میکنم برای رفع مشکل از کتابخونه‌های جاوا اسکریپت آپلود مثل uppy و ... استفاده کنید تا در قالب ریکوئست مستقیم این موارد صورت نگیره و فشار به سرور تحمیل نشه.

احمدرضا فاطمی کیا ۲۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۵۴