🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ هادی امانی
ffprobe خطا
جامعه لاراول ایجاد شده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۲

سلام من با این نرم افزار روی حالت لوکال مشکلی نداشتم اما وقتی پروژه رو بردن رو سرور (linux ubuntu) باهاش به مشکل بر خوردم.

1- بار اول که پروژه رو از گیت کلون میکنم مشکلی نداره و اجرا میشه ولی به طور مثال وقتی بین کامیت‌ها جابجا میشم و مجدد به کامیت اول بر میگردم دیگه فایل اجرایی ffprobe رو نمیشناسه و خطا میده.

2- من الان داخل command line دستور ffmpeg و ffprobe رو که میزنم مشخصات اونها رو نشون میده و میگه نصب هستن اما جالب اینجاست وقتی داخل مسیر نصبشون میرم و اسکرول میکنم فایل اجراییشون رو نیست اما وقتی در همون پوشه سرچ رو میزنم فایل رو پیدا میکنه

حالا سوال من اینجاست خطای برنامه من ممکنه به خاطر همین فایل نصبی باشه

51c7-Screenshot (75).png

سلام هادی عزیز

احتمالاً مشکل شما مربوط به محل نصب ffprobe می‌باشد. به نظر می‌رسد که ffprobe به درستی در مسیر /usr/bin نصب شده است و از آن‌جایی که در command line آن را می‌توانید استفاده کنید، این نکته را تایید می‌کند و میتواند مربوط به اعلام مسیر نادرست در کامیت‌های قبل باشد.

به عنوان راه‌حل، می‌توانید مطمئن شوید که در فایل‌های پروژه‌ی خود مسیر /usr/bin را به عنوان محل نصب ffprobe به‌کار برده‌اید. همچنین، می‌توانید در فایل‌های پروژه‌ی خود مسیر مشخص شده برای ffprobe را به محل نصب آن در سرور تغییر دهید.

بررسی کنید که آیا دسترسی لازم برای اجرای ffprobe در سرور شما وجود دارد. به عنوان مثال، ممکن است نیاز باشد برای دسترسی به فایل ffprobe، مجوز اجرایی برای آن را به فایل اعطا کنید.

با توجه به اینکه شما از aapanel استفاده می‌کنید، می‌توانید با مراجعه به مستندات مربوط به آن سیستم مدیریت، روش‌هایی برای مدیریت و تنظیمات مربوط به دسترسی‌ها و مسیرهای نصب را بیابید.

بهترین پاسخ
احمدرضا فاطمی کیا ۱۸ فروردین ۱۴۰۲، ۰۹:۰۴