۱ پویا فرشیدنیا
تمرین : پیاده سازی صفحه کتگوری و تگ برای تگزونومی‌های سفارشی
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۰۷ فروردین ۱۴۰۲

با سلام خدمت دوستان و عرض خسته نباشید خدمت استاد عزیز.

برای نمایش تگزونومی‌های سفارشی که خودمون تعریف کردیم بایستی فایل با نام taxonomy.php رو به روت پروژه اضافه کنیم. مشابه category و تگ میتونیم تایتل و لوپمون رو برای این فایل هم داشته باشیم که دقیقا مشابه هستند. برای لوپ کوئری ساده میزنیم و برای نمایش عنوان هم میتونیم از یکی از توابع single_cat_title یا single_tag_title بر حسب نوع تگزونومی تعریف شده که دسته بندی باشه یا برچسب، استفاده کنیم. اما برای این پروژه که دو تگزونومی داریم که شامل برچسب و دسته بندی تکنولوژی میشه یک راه استانداردتر هم هست و اون هم اینه که برای هر تگزونومی یک فایل جداگونه تعریف کنیم تا بتونیم توی مباحث طراحی وب هم دست بازتری داشته باشیم. به عنوان مثال اگر تگزونومی مربوط به دسته بندی رو با کلید tech_cat و تگزونومی برچسب هارو با کلید tech_tag تعریف کرده باشیم، با اضافه کردن این کلید به پشت taxonomy- در فایل ایجاد شده میتونیم برای هر تگزونومی فایل جداگونه داشته باشیم. پس در واقع دو فایل با نام‌های taxonomy-tech_tag.php و taxonomy-tech_cat.php رو در روت پروژه خواهیم داشت. من خودم چون به نظرم بهتره که ساختار html تگزونومی‌ها با دسته بندی و تگ خود وردپرس مطابفت داشته باشه از همون فایل‌های پوشه category و tag برای این دو فایل استفاده کردم.

محتویات درون فایل taxonomy-tech_cat :

get_header();?>
 get_template_part('partials/nav/nav','nav');?>
 get_template_part('partials/category/category-title','category-title');?>
 get_template_part('partials/loop/category/category-loop','category-loop');?>
 get_footer();?>

محتویات درون فایل taxonomy-tech_tag :

get_header();?>
 get_template_part('partials/nav/nav','nav');?>
 get_template_part('partials/tag/tag-title','tag-title');?>
 get_template_part('partials/loop/tag/tag-loop','tag-loop');?>
 get_footer();?>

در صورتی که بخوایید ساختار متفاوتی داشته باشن ، طبیعتا بایستی فایل‌های مربوط رو ایجاد کنید و تغییرات لازم رو توی اون‌ها اعمال کرده و اون فایل هارو فراخوانی کنید.

امیدوارم که توضیحات مورد استفاده قرار بگیره.

سلام ممنونم آقا پویا بابت پیگیری , مشارکت و حل این تمرین

وحید صالحی ۰۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۹:۳۷