۳ محمد علی عباسی نژاد
میشه همزمان هم طراح قالب شد و هم توسعه دهنده افزونه؟
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۰۴ فروردین ۱۴۰۲

سلام خدمت منتورهای گرامی، سال نو مبارک باشه. تو ماه مبارک هستیم التماس دعا دارم.

راستش من یه دوره طراحی اختصاصی قالب وردپرس از صفر با کدنویسی از یک سایت همکار شما قبلا خریداری کردم که فقط آموزش طراحی قالب میده. و الانم که دانشجوی دوره متخصص وردپرس هستم که با خوندن سوالات بقیه دانشجوها و همینطور دیدن سرفصلهای دوره به این نتیجه رسیدم که تمرکز اصلی متخصص وردپرس روی توسعه افزونه هست، البته که قالب رو هم پوشش میده ولی نه به صورتی که مثلاً از فتوشاپ شروع بکنیم و طرح گرافیکی بزنیم و گرافیک رو کد کنیم و .... دوره سایت همکار شما که من دارم دقیقا از صفر توی محیط‌های گرافیکی مثل فتوشاپ و آدوب ایکس دی شروع می‌کنه و نهایتا یک قالب وردپرسی تحویل میده. حالا سوال من اینه که به نظر اساتید عزیز، آیا می‌تونم هر دو دوره رو همزمان ببینم و با دوره متخصص وردپرس سون لرن افزونه بنویسم و بذارم تو ژاکت و با دوره دیگه هم طراح قالب وردپرس بشم؟

این کار شدنی هست و دو دوره تداخلی با هم ندارند و اصلا توصیه میشه؟

ممنون از شما

سلام و احترام

جناب عباسنژاد عزیز، در نظر داشته باشید در دوره مختصص وردپرس هم افزونه و کدنویسی قالب اموزش داده میشود ولی شما باید یک سری تفاوت هارا درک کنید.

پروسه کدنویسی قالب به این شکل هست که طرح ui-ux طراحی میشود ( خود این بخش تخصص جدایی دارد) سپس طرح تبدیل به کدهای html-css میشود ( مجدد این بخش تخصص جدایی هست که دوره طراحی وب سون لرن انرا شامل میشود) در نهایت طرح اماده شده توسط دانش وردپرس و تخصص php تبدیل به قالب وردپرسی میشود.

حال از این پروسه سه مرحله ای شما در متخصص وردپرس قسمت اخر یعنی تبدیل کدهای html-css به قالب وردپرسی را فرا میگیرید یعنی قرار هست در این دوره شما به متخصصی تبدیل شوید که به خوبی با کار با وردپرس و کدنویسی مختص وردپرس اشناست.

حال اینکه از دوره دیگری استفاده می‌کنید که از ابتدا شروع می‌کند به نظر شخص بنده کار اشتباهی هست » شما به جای تمرکز برروی یک بخش اصلی دارید 3 تخصص همزمان را یادمیگیرید که در نهایت در مدت زمان مشخص نخواهید توانست در هر سه مرحله این پروسه متخصص شوید.

اگر قرار هست صفر تا صد کار را خودتان انجام دهید میتوانید از دوره‌های ui سون لرن + متخصص طراحی وب + متخصص وردپرس در کنار هم استفاده کنید ( ولی خب باید زمان بسیار زیادی را برای متبحر شدن در هر سه مرحله صرف کنید )

موفق باشید

بهترین پاسخ
بهنام مرادی ۰۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۵۴

آقای مرادی عزیز من با پاسخ شما و دیدن سرفصل‌های دوره‌های ui و متخصص طراحی وب، کاملا قانع شدم. حق با شماست. ترجیح میدم الان در حال حاضر همین دوره متخصص وردپرس رو ادامه بدم.

محمد علی عباسی نژاد ۰۴ فروردین ۱۴۰۲، ۲۲:۵۱

سلام،

اگر جواب آقای مرادی بهتون کمک کرده، دکمه بله رو کنار پاسخشون بزنید تا سؤال از بخش پیگیری حذف بشه.

ممنون

محسن موحد ۰۴ فروردین ۱۴۰۲، ۲۳:۰۸