من روی سایت اصلی ام قالبی دارم که تمام فایلهای php با ioncube انکود شده که چایلد تم نداره آیا برای این موارد راهی هست که بتونیم همین عملیات رو انجام بدیم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید چون توسعه دهنده خیلی راجب به آپدیت و رفع اشکال بی خیاله
سلام و احترام
چند مورد از تجربه خودم رو منتقل میکنم امیدوارم مفید باشه:
1- هروقت قالبی برای سایتتون انتخاب میکنید بررسی کنید که اون قالب چه تعداد فروش داره، یا فروشنده اش چه سطحی داره و چه مدت هست فعالیت میکنه و اصلا قالب چه مدتی اپدیت دریافت کرده و پختهتر شده و بعدا اون رو تهیه کنید و تصمیم به ساخت سایتتون با اون قالب بکنید.
2- برای مورد شما اگر برایتان مقدور هست همین الان به یک قالب بهتر سویچ کنید و اگر مقدور نیست برای همین قالب childtheme ایجاد کرده و تغییرات مد نظر را برروی چایلد تم اعمال کنید.
3- دیکود کردن کدها از نظر قانونی و اخلاقی درست نیست پس در اینجاهم راه حلی برای اون گذاشته نمیشه و سعی کنید که با فروشنده قالب در تعامل باشید.
موفق باشید
بهنام مرادی۲۵ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۱۵
با تشکر منظورم دیکود کردن نبود منظورم ایجاد چایلد تم بود زمانی که به کدهای فانکشن قالب دسترسی نداریم اگه ممکمه راهنمایی کنید چون امکان سویچ کردن روی قالب دیگری نیست و حدود 2 میلیون پول قالب است