۳ پویا متقی
نصب وردپرس روی لوکال هاست
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۲۵ اسفند ۱۴۰۱

سلام خدمت شما

من برنامه زمپ رو نصب کردم

و همچنین برنامه ورد پرس را هم نصب کردم و فایل ورد پرس رو به داخل فایل زمپ پوشه htdoce و پوشه جدید ایجاد کردم مثلا wpو داخل آن انتقال دادم

و برنامه ورد پرس روی لوکال هاست نصب شد

و این که استاد صالحی این‌های که گفتن بحث تغییر دامنه مجازی و.. در این کلیپ لازم هست اجرا کنیم یا همین کاری که بنده کردم کفایت میکنه

در کل میخواستم بگم بین اینکه ورد پرس رو روی سرور مجازی نصب کنیم با این که ورد پرس رو روی لوکال هاست نصب کنیم چه فرقی دارند

پویا متقی ۲۵ اسفند ۱۴۰۱، ۱۴:۲۱

سلام و احترام

شما میتونید بدون تنظیم دامنه مجاری از سایتتون اسفتاده کنید و الزامی به تنظیم اون نیست ولی خب وجود دامنه مجازی کار رو خیلی تمیز‌تر می‌کنه.

در ارتباط با سوال دوم » استفاده از وردپرس در هیچ کدوم فرقی نداره مهم تفاوت کلی این دو محیط هست » سرور مجازی یا از نگاهی دیگر هاستینگ یک فضای ذخیره سازی و سیستم پردازشی هست که سایت شمارو به صورت جهانی و در سرور‌های انلاین نگهداری و مدیریت می‌کنه ولی لوکال هاست شبیه ساز هاستینگ هست در سیستم کامپوتری شماست و صرفا خود شما به اون دسترسی دارید.

اصولا از لوکال هاست برای موارد توسعه و اماده سازی سایت برای انتشار استفاده میشه ولی هاست و سرور برای این هست که اون سایت / یا کدهایی که توسعه دادید در محیط پروداکشن استفاده بشن

امیدواریم متوجه شده باشید

روز خوش

بهترین پاسخ
بهنام مرادی ۲۵ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۱۹

سلام و عرض ادب

امروز به یکی از دوستانم میخواستم آموزش نصب وردپرس رو بدم

ولی در قسمت زمپ استارت آپاچی رو میزد ارور میداد

مشکل از کجاست چطور باید این مشکل رو حل کرد

جهت اینکه خودم در کل دوست دارم یاد بگیرم اگه ممکن هست تو قالب ویدیو یا تصاویر توضیح بدید تا متوجه بشم ممنون

پویا متقی ۲۵ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۴۱