🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ دانشجوی سون‌لرن
آموزش نصب sql و mysql در لینوکس
جامعه پایتون (وب) ایجاد شده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱

سلام.دوستان یک انتقادی دارم.تا یک جای آموزش مدرس مدام تاکید میکنند که از لینوکس استفاده کنید.بعد آموزش‌های مرتبط با sql و mysql داخل ویندوز هست.لطفا یا تاکید نکنید برید لینوکس.یا اگر تاکید می‌کنید بریم لینوکس یک فیلم آموزشی و بروز از نصب و پیکربندی اون قرار بدید.بنده به عنوان یک مبتدی باید ساعت‌ها جستجو کنم و بعضی از مطالب قدیمی هست و نمی‌تونم درست نتیجه بگیرم و فرآیند بادگیری سخت میشه.سپاس از شما

سلام،

این سرفصل برای دوره ی دیگری بوده که برای آمادگی بیشتر به این دوره هم اضافه شده.

میتونید رد بشید و با خود استاد سرفصل بانک اطلاعاتی رو پیش ببرید.

محسن موحد ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۳۹

سپاس از جواب شما.ولی فکر نمیکنم جواب شما منطقی باشه.چون باید پیش نیاز رو یاد بگیریم.آموزشش رو می‌گذارم تا اگر کسانی مثل من نیاز داشتند ازش استفاده کنند.

ترمینال رو باز کنید و دستورات زیر رو به ترتیب وارد کنید:

sudo apt update
sudo apt install mysql-server
sudo systemctl start mysql.service

اینجا مشکلی هست که از جولای 2022 یک سری تغییرات به وجود آمده.یعنی اگر دستور روت رو اجرا کنید به خطا بر می‌خورید.باید یک پسورد قوی شامل حروف و اعداد و کاراکتر تعریف کنید.برای این کار ابتدا با دستور زیر وارد mysql میشیم:

sudo mysql

بعد از وارد شدن دستور زیر رو وارد می‌کنیم و به جای کلمه password یک پسورد قوی شامل حروف و اعداد و کارکتر بزرگ و کوچک وارد می‌کنیم:

ALTER USER 'root'@'localhost' IDENTIFIED WITH mysql_native_password BY 'password';

سپس دستور خروج رو تایپ میکنیم تا از mysql خارج بشیم:

exit

حالا دستور زیر رو در ترمینال تایپ می‌کنیم.از ما سوالاتی می‌پرسه.بسته به نیازتون بهش جواب بله یا نه بدید.مثلا من ازش خواستم دیتابیس نمونه رو برام نگه داره

sudo mysql_secure_installation

حالا می‌تونیم دستور زیر رو که استاد در آموزش میگن رو وارد کنیم :

mysql -h localhost -u root -p

اسماعیل زرنگ ۲۸ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۳۲