💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۱۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ علیرضا غفاری
نماش باکس خالی بوکه در صفحه وب
جامعه هوش مصنوعی ایجاد شده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱

این کدی هست که من زدم و زمانی که می‌خوام توی وب بازش کنم این اتفاق میوفته خروجی توی ژوپیتر هم به همین شکل خالی هست

import os
from bokeh.resources  import settings
settings.resources = 'inline'
from bokeh.io import output_file, output_notebook
from bokeh.plotting import figure, show
from bokeh.resources import INLINE
import pandas as pd
from bokeh.models import ColumnDataSource
from bokeh.io import curdoc
from bokeh.models.tools import HoverTool
from bokeh.transform import factor_cmap
from bokeh.palettes import Spectral5
DATA = 'thor_wwii.csv'
output_file('alireza.html')
output_notebook(INLINE)
data = pd.read_csv('thor_wwii.csv')
data_group = data.groupby(['COUNTRY_FLYING_MISSION'])[['TOTAL_TONS', 'TONS_FRAG']].sum()
data_source = ColumnDataSource(data_group)
countries = data_source.data['COUNTRY_FLYING_MISSION'].tolist()
p = figure(x_range=countries, y_range=None, title='gang kardan')
cm = factor_cmap(field_name='COUNTRY_FLYING_MISSION', palette=Spectral5, factors=countries)
p.xaxis.axis_label = 'naser'
p.yaxis.axis_label = 'alire'
p.vbar(source=data_source, x='COUNTRY_FLYING_MISSION', fill_color=cm, width=0.7)
curdoc().add_root(p)
show(p)

توی بخش vbar مقدار top مشخص نشده . برای همین محدوده نمودار رو بوکه تشخیص نمیده و در نتیجه چیزی رسم نمیکنه برای همین حتما باید المان‌های مربوط به اندازه هر نمودار رو از داکیومنت خود بوکه چک کنید و مقدار‌ها رو درست و دقیق وارد کنید تا به این مشکل بر نخورید .

اگر باز همچین مشکلی بود میتونید توی صفحه مرورگر که نمودار توش باز شده راست کلیک کنید و گزینه inspect رو اتخاب کنید و بعد از منوی بالای باز شده گزینه console رو باز کنید . توی اون بخش ارور هایی که بوکه داده رو میتونید بررسی کنید . چون توی بعضی موارد بوکه توی خود محیط کد هیچ اروری نمیده و توی این بخش ارور‌های خیلی ریز رو میده که همین ارور‌ها باعث عدم نمایش نمودار میشن.

در کل برای اینکه بوکه نموداری رو نمایش بده باید مقدار‌های نمودار رو بهش بگید در غیر این صورت بدون هیچ اروری توی محیط کد هیچ نموداری هم نمایش نمیده .

و با تشکر از دوستان سون لرن که بعد از یک هفته گذر از سوال من کسی پاسخی نداد و الان خودم دارم جواب خودم رو میدم .

ی

علیرضا غفاری ۲۵ اسفند ۱۴۰۱، ۰۷:۲۱