🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ Amir Ahmadi
سینک شدن دیتا‌های ورکر‌ها
جامعه لینوکس و دواپس ایجاد شده در ۰۶ اسفند ۱۴۰۱

سلام سجاد جان

یک سوالی که ذهن منو مشغول کرده بحث ماندگاری دیتا‌های دیتابیس‌های هر کانتینر هست که به چه صورت اتفاق میفته مثلا اگر یک کانتینر یا ورکر کرش کرد دیتا‌های اونها چطور سینک میشه روی کانتینر بعدی که میخواد ران بشه یا مثلا ما 1000 تا ورکر داریم دیتا چطور سینک میشه روی اینا ؟ ممنون

سلام امیر جان

معماری سیستم Kubernetes به صورت distributed هست به این صورت که تمامی اجزای کلاستر با API Server در ارتباط هستن.

تمامی دیتای مربوط به کلاستر روی دیتابیس etcd ذخیره می‌شه و تمامی اجزا از طریق API Server با etcd در ارتباط هستن و دیتای مربوط به خودشون رو از این طریق (API Server) دریافت می‌کنن.

اما نکته‌ی مهمی وجود داره و اون تفاوت دیتای کلاستر با دیتای کانتینر هستش، برای ذخیره‌سازی دیتای کانتینر از etcd استفاده نمی‌شه و روش‌های خاصی براش وجود دارن که در دوره مفصل توضیح داده شدن.

در آخر توصیه می‌کنم که وبینار زیر رو برای درک بیشتر معماری و فسلفه‌ی طراحی Kubernetes ببینی:

https://7learn.com/course/kubernetes-roadmap

بهترین پاسخ
سید سجاد تک طهرانی ۰۶ اسفند ۱۴۰۱، ۰۶:۲۷

مرسی اره من بیشتر منظورم دیتا بیس یک اپ بود که توی یک کانتینر هست باید مینوشتم . ممنون

Amir Ahmadi ۰۶ اسفند ۱۴۰۱، ۰۷:۱۴

خواهش می‌کنم

برای persist کردن دیتای container از volume استفاده میشه که در بخش volumes دوره کامل توضیح داده شده.

سید سجاد تک طهرانی ۰۶ اسفند ۱۴۰۱، ۰۷:۳۴