سلام به همه.
با توجه به این قسمت که در مورد تعریف متغیر بود، دوست دارم راجع به مطلبی صحبت کنم باهاتون که خیلی مهمه و چون اوایل دوره هست احتمالا تازه شروع کردید و خوبه که این نکته رو بدونین ( البته که ممکنه مستقیما باهاشون سروکارنداشته باشید ولی حتما نیازه بدونین )
همونطور که استاد توضیح دادن ما میتونیم متغیر هایی رو تعریف ( که باکس نامگذاری شدن ) کنیم. یکم اگه بیام عمیقتر بشیم. این متغیرها درون حافظه RAM (Random Access Memory) دیوایس که دارین ران میگیرین ذخیره میشه.
طبیعتا به عنوان برنامه نویس اندروید با اپلیکیشنها سروکار داریم و این اپلیکیشنها روی دیوایس هایی با سیستم عامل اندروید نصب میشن و در نتیجه متغیر هایی که تعریف میکنین توی کد از RAM گوشیتون استفاده میکنه.
نکته ی جالبی که وجود داره اینه که هر نوع متغیر یه مقدار از حافظه رو اشغال میکنه. به عنوان مثال اگه نوع متغیرInt باشه 4 بایت از حافظه رو اشغال میکنه. حالا RAM گوشی چقدره ؟ دیگه فکر میکنم کمترینش 512 مگابایت بوده ( تا جایی که عمر من قد میده )
میبینین که میتونین کلی متغیرتعریف کنین... امااااااا یک اینکه همه این حافظه رو در اختیار ندارید. برنامههای دیگه ای هم هستن که ممکنه درحال اجرا باشن و از طرفی خود سیستم عامل هم مقداری از رم رو استفاده میکنه و... و اصلا هم پیشنهاد نمیشه که متغیرهای زیاد و بیخود رو تعریف کنین چرا که بعدا با مفهومی به نام Out of memory سروکارتون میوفته.
خستتون نمیکنم. موفق باشید.
مطالب پیشنهادی برای مطالعه :
Out of memory
Data types in kotlin