۱ مزدک مطهری
مسیر کاری وردپرس ؟؟؟
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۱۶ بهمن ۱۴۰۱

با سلام

یه سوال برام پیش اومده

چیزی که من از وردپرس فهمیدم اینه که دو مسیر کاری داره. میخوام ببینم درست فهمیدم یا خیر ؟

مسیر اول که ظاهرا مسیر ساده‌تری از دید فنی هست مسیر طراحی سایت با وردپرس هست که شخص باید مفاهیم وردپرس و مقداری HTML و CSS بدونه و کار با اقزونه‌های مختلف رو یاد بگیره و سایت طراحی کنه و اصولا نیازی به دانش PHP نداره.

و مسیر دوم برنامه نویس یا توسعه دهنده وردپرس هست که این دوره در این مورده .

آیا من درست متوجه شدم؟

آیا مسیر اول دانش مسیر دوم و یا بالعکس رو نیاز داره ؟

ممنون میشم راهنمائی کنید.

با تشکر

با سلام و احترام

دو مسیر گفته شده تقریبا صحیح است ولی با کمی جزئیات متفاوت که اشاره میشود:

مسیر اول: شما میتوانید با یادگیری کامل وردپرس، تسلط برروی افزونه‌های مختلف و اشنایی با قالب‌های اماده مطرح وردپرسی شروع به طراحی سایت‌های وردپرسی کنید که در طراحی صفحات میتوان از المان‌های اماده قالب‌ها و صفحه ساز هایی مثل المنتور استفاده کرد که در این مسیر نیازی به دانش PHP یا HTML-CSS نخواهد بود مگر زمانی که نیاز یه تغییراتی در قالب یا پلاگین‌ها داشته باشید » که در حقیقت یک طراحی سایت بدون دانش کامل هست و اگر خطایی در روند طراحی، قالب یا پلاگین‌ها وجود داشته باشد و یا اینکه کارفرما نیاز یه تغییراتی در گرافیک یا عملکرد داشته باشد که پلاگین ان وجود نداشت یا قالب ان قابلیت را نداشت شما نمیتوانید انرا اعمال کنید.

یادگیری دوره جاری کمک میکنید شما یک طراح سایت با وردپرس باشید که دانش کامل‌تری دارد، مفاهیم مختلف را می‌شناسید و میتواند تغییرات ریز و درشت مورد نیاز را خودش اعمال کند.

مسیر دوم: توسعه دهنده وردپرس، کسی که با تسلط کامل برروی PHP و در صورت نیاز HTML-CSS میتوانید قالب‌های سفارشی، افزونه‌های مختلف با عملکرد‌های متفاوت برای وردپرس را توسعه دهد و در حقیقت امکانات مختلفی را به وردپرس اضافه کند تا یک سایت سفارشی ایجاد نمایید » یا قالب یا پلاگین طراحی شده را به فروش برساند و ... ( البته توسعه دهنده وردپرس قطعا نیاز دارد به صورت کامل برروی وردپرس و اجزای ان مسلط باشد)

در اصل دو مسیر کاملا از هم جدا نیستند ولی شما میتوانید تمرکز خودتان را برروی یکی از این دو مسیر معطوف کنید

امیدوارم منظور درست منتقل شده باشد

موفق باشید

بهترین پاسخ
بهنام مرادی ۱۷ بهمن ۱۴۰۱، ۱۰:۵۳