۲ Arash Sob
اشکال در ادیت فیلم و حذف یک قسمت
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۰۹ بهمن ۱۴۰۱

با عرض سلام و احترام

متاسفانه یک قسمت از فیلم هنگام ادیت حذف شده است (حوالی دقیقه 27.40)

از روی باقی فیلم یک تصویر png قرار دادم و کد‌ها را تکمیل کردم اما نتیجه حاصل نشد (دکمه در پایان ایجاد نشد)

متاسفانه باوجود درخواست قبلی هم سورس کد‌ها هر چند جلسه یکبار در اختیار ما قرار نمی‌گیرد تا بتوانیم از این دست مشکلات را حل نماییم

الان حدود 50 فیلم از این بخش طی شده و هنوز کدها (ب جز قالب استاتیک اولیه) در اختیار ما قرار نگرفته

لطفا فیلم را بازبینی بفرمایید و قسمت حذف شده را اصلاح فرمایید تا ببینیم اشکال از کجاست

با تشکر از زحمات شما و آموزش‌های خوب جناب صالحی.

سلام آرش عزیز ممنون از اطلاع رسانیتون چشم مشکل رو بررسی و اصلاح می‌کنیم سورس کد رو هم بزودی در جلسه اول این بخش قرار خواهیم داد قرار نداند سورس کد‌ها تا این لحظه فقط بخاطر این مسئله هست که حتما خودتوت کد بزنید تا درک بهتری داشته باشید اما چشم قرار می‌دیم

موفق باشید

بهترین پاسخ
وحید صالحی ۰۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۱۲

عرض ادب و احترام و تشکر مجدد بابت تدریس‌های خوب و دلسوزانه شما

همچنین تشکر بابت پاسخگویی

راستش مشکل رو من امروز تونستم حل کنم دیشب ساعت 3 بود خسته بودم و مشکل رو متوجه نشدم (جون قسمت اینکلود شدن فایل در ادیت فیلم حذف شده بود) اما امروز صبح که بیدار شدم فایل رو در functions.php اینکلود کردم و مشکل حل شد و ویدیو‌ها رو ادامه دادم

راستش کدها فقط برای دیباگینگ هست اگر نه بدون کد زدن که ما چیزی یاد نخواهیم گرفت

بسیار ممنون و سپاسگزار زحمات شما هستم. پایدار باشید

Arash Sob ۰۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۱۹

زنده باشید سعی کنید حتما استراحت کافی رو داشته باشید مخصوصا در پروسه یادگیری که باعث دل زدگی شما از مباحث نشه.

فایل قالب هم در جلسه اول همین بخش قرار گرفت موفق باشید.

وحید صالحی ۰۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۳۶