۳ Morteza Sadafi
دریافت اطلاعات در همان صفحه
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۰۸ بهمن ۱۴۰۱

سلام و خسته نباشید

فرض کنید یه فرمی داریم که داخلش از دوتا select جهت گرفتن استان و شهر کاربر استفاده شده

و ما میخوایم زمانی که کاربر استان رو انتخاب کرد شهر رو بر اساس همون استان براش فیلتر کنیم با جزئیات این مسئله کاری ندارم صرفا میخوام بدونم اطلاعاتی رو که از طریق Ajax ارسال کردم و در فایلی که فانکشن دریافت اطلاعات رو تعریف کردم چطور میتونم از مقدارش در صفحه ی فرمم استفاده کنم

فرض کنید فایل دریافت ما این باشه و میخوایم از مقدار خروجی اون در صفحه دیگ استفاده کنیم

add_action('wp_ajax_test','test');
function test(){
$res = $_POST['name'];
}

با این فرض که ما عملیات خودمون رو انجام دادیم و صرفا میخوایم این مقدار رو در قالب مثلا متغیر res برگردونیم و در صفحه دیگ ازش استفاده کنیم

با سلام و احترام

شما اگر به داده‌ها در همان صفحه نیاز دارید که این معنای خاصی ندارد چون شما در همان صفحه هستید و دسترسی به اطلاعات دارید.

ولی اگر قصد دارید که یک فرم را دریافت کنید » و مقادیری خاصی از همان فرم را به صفحه دیگری بفرستید میتوانید داده‌های مد نظرتان را به عنوان پاسخ ajax برگردانید » سپس توسط js یا jquery یک فرم را با اکشن به صفحه مقصد ارسال کنید که حاوی اطلاعات مد نظر شما، چه به صورت POST و چه به صورت GET قابل انجام است.

یا میتوانید به صورت سشن آنهارا ثبت کنید و در صفحه‌های دیگر دریافت کنید.

بحث sessions کامل مشخص هست و مثال خاصی نمیزنم ولی برای مورد اول کدهای زیر را مشاهده کنید:

if (response.success === true) {
    let form = $(document.createElement('form'));
    $(form).attr("action", response.redirect);
    $(form).attr("method", "POST");
    $(form).css("display", "none");
    let inputUserID = $("").attr("type", "hidden").attr("name", "user-id").val(response.user_id);
    let inputMyData = $("").attr("type", "hidden").attr("name", "my-data").val(response.data);
    $(form).append($(inputUserID));
    $(form).append($(inputMyData ));
    form.appendTo(document.body);
    $(form).submit();
}

این یک نمونه هست صرفا جهت آشنایی شما نوشته شد.

موفق باشید.

بهنام مرادی ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۰۹

عرض ادب

احساس میکنم که سوال بنده رو کمی بد متوجه شدید اگه مثال شهر و استان رو که توضیح دادم با دقت بیشتری مطالعه بفرمایید متوجه میشید.

با این حال تقریبا متوجه شدم که باید چه کاری انجام بدم ممنون از شما

Morteza Sadafi ۱۶ بهمن ۱۴۰۱، ۰۵:۵۰

با سلام مجدد

سوال شما کامل مطرح نشده است ، در قسمت اولیه سوال میفرمایید که نیاز هست شهر برا اساس استان انتخابی فیلتر شود » در این حالت شما اصلا نیازی به ایجکس ندارید » کاربر استان را انتخاب می‌کنید شما با JS بررسی میکنید که کدام استان در عملیات .cahnge انتخاب شده است و شهر‌های مرتبط را در input مروبطه select شهر‌ها اعمال می‌کنید که خب اصلا ایجکس مطرح نیست.

در قسمت دوم سوال میفرمایید که قصد دارید از مقدار خروجی مربوط به پردازش سمت php در صفحه دیگری استفاده کنید که این کاملا مبحث متفاوتی هست که برای شما تشریح شد.

لطفا اگر متوجه نشده اید مشکل را با یک روند منطقی خاص و درک پذیر مطرح کنید تا پاسخ دهی شود.

تشریح بفرمایید کلماتی مثل صفحه فرمم - صفحه دیگه - مقدار Res و ... چیست

موفق باشید

بهترین پاسخ
بهنام مرادی ۱۷ بهمن ۱۴۰۱، ۱۰:۵۹