🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ saeed fadaoddini
چگونه مدل مربوط به INLINE در قسمت ادمین رو کاستومایز کنیم؟
جامعه پایتون (وب) ایجاد شده در ۲۱ دی ۱۴۰۱

کد به شکل زیر برای حالت عادی کار می‌کنه

class ProductImageInline(admin.TabularInline):
    model = ProductImage
    extra = 2

اما تصور کنید من الان بخوام یک شرط رو قبل از اینکه بخوام وصل بشم به مدل چک کنم و اون شرط هم اینطور نیست که از قبل مشخص باشه منظورم اینه که شرط به این حالت نیست که بگیم برو مثلا فقط اونایی رو بیار که IS_ACTIVE اون‌ها TRUE هست اون شرط رو هم باید متغیر در نظر بگیریم برای تصویر زیر

84f6-ERROR.jpg

ما باید به محض انتخاب یک گزینه از قسمت A به B هایی دسترسی پیدا کنیم که بطور مثال type_id اون‌ها مثلا 1 هست ولی با هر انتخابی الان همه رو میاره

لطفا اگر ممکنه راهنمایی بفرمائید و یا رفرنسی اگر دارید برای مطالعه معرفی کنید

باز هم ممنون

سلام سعید عزیز وقتت بخیر

در وحله اول خیلی عالی هست که میایی این موارد رو مطرح میکنی خیلی کمک میکنه به حرفه ای‌تر شدن دانشجو‌های دیگه . . . .

موردی که وجود داره کاری که میخوای انجام بدی باید با یک فریموورک reactive باشه (مثل vueJS)

به عبارتی مثلا وقتی رنگ رو انتخاب کردی میخوای فقط مقادیر رنگ رو نمایش بده باید یه درخواستی مجددا ارسال بشه به بک اند از سمت ادمین پلنت که فرانت باشه .

به نظرم با get_form میتونی هندلش کنی یا بیایی query_set رو تغیر بدی ولی نیز به درخواست مجدد داره.

Reza Mobaraki ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۹:۰۱

باز هم ممنون از راهنمایی شما سعی می‌کنم جوابی رو پیدا کنم براش با استفاده مواردی که شما گفتید

saeed fadaoddini ۲۲ دی ۱۴۰۱، ۰۸:۵۴

درود سعید جان

ممنون میشم تایید رو بزنی که تاپیک بسته بشه و وقتی به جواب رسیدی یک تاپیک نکته آموزشی باز کنید

بهترین پاسخ
Reza Mobaraki ۲۳ دی ۱۴۰۱، ۰۶:۵۰