🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۶ saeed fadaoddini
نحوه پیاده سازی صحیح inlineformset_factory
جامعه پایتون (وب) ایجاد شده در ۱۸ دی ۱۴۰۱

من سعی کردم یک فرم رو سوای پنل ادمین جنگو که خوب تقریبا همه چی رو راحت در اختیار میزاره سمت کاربر ایجاد کنم که به مشکل خوردم بطور مثال اگر بخواهیم محصولی رو توسط کاربر به دیتابیس اضافه کنیم و خارج از پنل ادمین جنگو بخواهیم این اتفاق رو رقم بزنیم تقریبا سخت میشه اگر بتونید یک قسمت بابت این مورد اموزش در اختیار بزارید ممنون میشم در پنل ادمین راحت یک inline میزدیم و تمام اما در فرم اینکه بشه با یک نظم درستی تصاویر رو ملحق کرد به محصول و یا ویژگی‌های یک محصول رو همون طور که در پنل ادمین می‌تونستیم انجام بدیم به درستی از کاربر بگیریم و ذخیره کنیم رو تقریبا غیرممکنه برام و البته بسیار حیاتی به نظر می‌رسه

سلام سعید جان وقت بخیر

من دقیقا متوجه مشکل نشدم اما . به طور کلی امکاناتی از قبلی اضافه کردن ویژگی به کلاس‌های html یا ... رو فرم ساز جنگو بهمون میده.

{{ form.as_div }} will render them wrapped in 
 tags. {{ form.as_table }} will render them as table cells wrapped in  tags. {{ form.as_p }} will render them wrapped in 

tags. {{ form.as_ul }} will render them wrapped in 

•  tags.
  • حالا اگ میخوای یه چیز کاستوم‌تر داشته باشی بازم میشه تقریبا مث فریوورک لاراول

{{ form.non_field_errors }}
    <div class="fieldWrapper">
        {{ form.subject.errors }}
        <label for="{{ form.subject.id_for_label }}">Email subject:label>
        {{ form.subject }}
    div>
        {{ form.message.errors }}
        <label for="{{ form.message.id_for_label }}">Your message:label>
        {{ form.message }}
    div>
        {{ form.sender.errors }}
        <label for="{{ form.sender.id_for_label }}">Your email address:label>
        {{ form.sender }}
    div>
        {{ form.cc_myself.errors }}
        <label for="{{ form.cc_myself.id_for_label }}">CC yourself?label>
        {{ form.cc_myself }}
    div>

حالا به نظرم شما میخوای همون تگ‌های div هم داشته باشی مثل یک کامپوننت که بتونی بهشون کلاس بدی تغیر کنه.

اون وقت باید بیایی مثل فیلدست‌ها یا گروه بندی استفاده کنی .

Reza Mobaraki ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۱۰:۵۲

سلام و ممنون از پیگیری شما ، شاید منظورم رو بتونم به اینصورت بهتر برسونم

ببینید من یک فرم سمت کاربر نمایش میدم برای اینکه بتونه محصولات فروشگاه خودش رو قرار بده و خوب این جا اصلا مشکلی نیست و برای حتی تسلط بیشتر روی فرم برای حالت گرافیکی من از widget_tweaks استفاده کردم و خیلی خوب هم همه نیاز‌ها رو براورده می‌کنه بزارید من فرم ایجاد شده رو تصویرش رو قرار بدم و بعد برم برای توضیحات بیشتر

15f8-newadd.jpgخوب فرم بالا همون فرم هست من فرم رو برای اینکه باید دیتای چند مدل رو همزمان ذخیره کنه یعنی دیتای مربوط به محصول دیتای مربوط به تصاویر محصول و دیتای مربوط به ویژگی‌های نوع این محصول به اینصورت درآوردم که تا اینجا هم مشکلی نیست البته قبل از ویژگی‌های مربوط به نوع محصول !

ببینید در قسمت مربوط به مدل فرم‌ها تا الان یه همچین چیزی دارم که دقیقا داره کار می‌کنه

class SellProductForm(forms.ModelForm):
        class Meta:
            model = Product
            fields = ['title', 'price', 'weight', 'description',
                      'category', 'brand', 'description', 'product_type']
            # exclude = ['user', 'is_active']
    class ProductImageForm(ModelForm):
        class Meta:
            model = ProductImage
            exclude = ()
    ProductImageFormSet = inlineformset_factory(Product, ProductImage, form=ProductImageForm, extra=2)

و از سمت view هم به این شکل پاس میدم به قالب مورد نظر

form_sell_product = SellProductForm()
    form_images_product = ProductImageFormSet()
    context['form_sell_product'] = form_sell_product
    context['form_images_product'] = form_images_product

که البته برای نمایش سمت قالب به اینصورت تونستم مدیریتش کنم

<div class="col-lg-4">
        <div class="row row-sm">
            <div class="col-sm-12 col-md-12 mg-t-10 mg-sm-t-0">
                <label class="form-label">
                    images for product :
                label>
            div>
            {{ form_images_product.management_form }}
            {% for form in form_images_product.forms %}
            <div class="col-sm-12 col-md-6 mg-t-10 mg-sm-t-0">
                {% render_field form.image class="dropify" %}
            div>
            {% endfor %}
        div>
    div>

همین روند رو مجبور شدم برای ویژگی‌های یک نوع محصول هم بکار بگیرم که خوب می‌بایست اول کاربر نوع محصول رو انتخاب کنه و بعد بشه متناسب با انتخاب کاربر مدل فرم مربوط به ویژگی‌ها که فقط ویژگی‌های یک نوع خاص هست رو نمایش بده نه همه شون رو (مثلا اگر دو نوع محصول داریم یکی کتاب یکی موبایل نیاد همه ویژگی‌های این دو نوع محصول رو به کاربر نمایش بده ) خوب اینجا هم مشکلی نداشتم و با ajax تونستم این مورد رو حل کنم اما تا جایی تونستم جلو برم که الان نمی‌دونم چه جوری به مدل فرم ویژگی‌ها بفهمونم خوب تو الان نرو از مدل اصلی اطلاعات رو بردار بیار برو و از مدل اصلی اونایی رو که id هاش برابر مثلا با 10 هست رو بردار بیار اینجا گیر کردم ....

بازم ببخشید یکم طولانی شد

saeed fadaoddini ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۱۱:۵۲

خلاصه بخوام بگم به یک چیزی تو مایه‌های clean_data نیاز دارم منتها توی مدل فرم مربو به ویژگی‌ها منتها باید قبل از ارسال فرم داده‌ها رو با اون pk که از طریق ajax از کاربر حین پر کردن فرم گرفتم تحویل بگیره و اطلاعات مربوط به همون رو برگردونه

saeed fadaoddini ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۱۵:۲۷

سلام سعید عزیز

ممنون میشم این مورد رو توی تلگرام به صورت وویس برام ارسال کنی که در اولین فرصت بررسی کنم

Reza Mobaraki ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۹:۰۸

سلام و عرض ادب

عذرخواهی می‌کنم اگر ممکنه شماره تلگرام و یا ای دی رو جهت ارتباط میگید

saeed fadaoddini ۲۲ دی ۱۴۰۱، ۰۸:۴۲

خدمت شما : Mr_rezoo

Reza Mobaraki ۲۳ دی ۱۴۰۱، ۰۶:۴۹