۵ ایران پروتز
insert user to sample
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۱۸ دی ۱۴۰۱

با سلام

سوال من اینه آیا میشه همزمان کاربر رو به جدول sample که قبلا ایجاد کرده بودیم یا یه جدول دیگه مثلا کاربرای اپلیکیشن که جدول شون جداست رو هم اضافه بشه اگر راهی هست ممنون میشم بفرمائید

با سلام و احترام

جناب کارگر عزیز اگر درست متوجه شده باشم شما قصد دارید دادهای دریافت شده را به جای ثبت در یک جدول در جدول‌های مختلف ثبت کنید و در این بخش مد نظر شما داده‌های ثبت نام کاربران هست.

اگر درست متوجه شده باشم شما میتوانید از راه‌های زیر استفاده کنید :

• اگر فرم ثبت نام شما سفارشی هست و تمامی داده‌های کاربران را خودتان دریافت می‌کنید در این حالت به سادگی میتوانید داده هارا در هر چند جدولی که مد نظر دارید وارد کنید » از wpdb استفاده می‌کنید.
  • اگر هم فرم ثبت نام توسط پلاگین یا کدهای دیگری نوشته شده است شما میتوانید از اکشن و فیلتر‌های مربوط به ثبت نام وردپرس استفاده کنید و داده‌ها را دریافت و در هر جدولی که قصد دارد وارد نمایید

امیدواریم پاسخ مفیدی ارسال کرده باشم

موفق باشید

بهنام مرادی ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۱:۰۶

اولا ممنونم از پاسخ شما بعد لازم به ذکره که افزونه ورود و ثبت نام فقط یک شماره همراه می‌گیره و با ارسال کد تائید یا احراز هویت ورود یا ثبت نام انجام میشه و تمامی کدهای افزونه با incube رمز گذاری شده و نمی‌توان تابعی به اون اضافه کرد 

مشکلی که من دارم اینه که نمی‌دونم از کدوم قسمت وردپرس که کد گذاری نشده از تیبل user کاربر بگیرم و به تیبل user_online سایتم اضافه کنم ممنون میشم یه راهنمایی دقیق‌تر بفرمائید .

در خصوص این پاسخ شما : "اگر هم فرم ثبت نام توسط پلاگین یا کدهای دیگری نوشته شده است شما میتوانید از اکشن و فیلتر‌های مربوط به ثبت نام وردپرس استفاده کنید و داده‌ها را دریافت و در هر جدولی که قصد دارد وارد نمایید" : فکر کنم این پاسخ شما بتونه مشکل رو برطرف کنه فقط باید در کدوم افزونه این عملیات انجام بشه در افزونه ایی که می‌خواد اطلاعات دریافت کنه یا هر دو ؟

ایران پروتز ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۲۰:۳۲

با سلام مجدد

متوجه درخواست شما شدم » وقتی کاربری توی وردپرس ثبت نام میشه اکشن user_register فایر میشه و شما دسترسی به ای دی کاربر دارید

بعد میتونید با ایدی کاربر و کلید ذخیره سازی شماره افزونه مد نظرتون داده کاربر رو بگیرید.

لینک زیر رو مشاهده کنید:

https://developer.wordpress.org/reference/hooks/user_register/

موفق باشید

بهنام مرادی ۲۲ دی ۱۴۰۱، ۰۹:۰۵

از پاسخگویی تون مچکرم

ظاهرا منظور منو متوجه نشدین

من توی سایتم یه افزونه ورود و ثبت نام دارم که دیکود شده اونجا نمیتونم کدی بهش اضافه کنم که کاربر جدیدو به جدول دیگه اضافه کنه

خواستم بگین که بجز داخل کدهای افزونه ورود و ثبت نام ، در کدام بخش دیگر از وردپرس می‌توان همچین عملیاتی انجام بدم آیا باید افزونه جدیدی بنویسم که فقط اینزرت کنه یا جای دیگه ایی در هسته وردپرس میشه همچین کاری کرد ممنون

ایران پروتز ۲۳ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۴۹

با سلام مجدد

بله جناب کارگر من متوجه منظور شما شدم برای همین هم بهتون اکشن معرفی کردم.

شما نیازی نیست که پلاگین کد شده ای رو دستکاری کنید یا هسته وردپرس رو تغییر بدید » شما به عنوان دانشجوی دوره متخصص وردپرس این توانایی رو دارید که پلاگین سفارشی بنویسید یا به قالبتون امکانات جدید اضافه کنید در این صورت هر کدام از موارد که مد نظرتون هست رو میتونید پیاده کنید.

موفق باشید

بهترین پاسخ
بهنام مرادی ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۰۷