۳ Arash Sob
درخواست سورس
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۱۲ دی ۱۴۰۱

با عرض سلام و احترام

سوالی نداشتم فقط درخواستی داشتم که نمیدونستم باید از چه طریق عرض کنم

لطفا در مورد فصولی که سرفصل‌ها و بخش‌های اون به این شکل طولانی میشود خواهش میکنیم هر چند درس یکبار سورس کدها رو در اختیار ما بزارید

به علت تغییرات زیاد اولا سورس کد نهایی که در پایان فصل ارائه میشه گاه کارگشا نیست و ثانیا ما تا زمانی که اخر فصل ارائه میشه بتونیم به سورس‌ها دسترسی داشته باشیم . با تشکر.

ل

سلام وقت بخیر.

ممنون از پیشنهادتون.

ولی هدف این هست که در طول دوره دانشجو دست به کد بشه. تجربه نشون داده که وقتی دسترسی به کد‌ها هست، دیگه کد نمیزنن. وقتی خودتون دست به کد بشید و حتی چند بار هم ویدئو رو عقب جلو کنید و اگه چالشی بود حتی با سرچ برطرف کنید به مراتب خیلی خیلی بهتر از اینه که کد‌ها آماده جلو دستتون باشه. این خودش شما رو تنبل میکنه و وابسته به یه چیزی از قبل آماده.

اگه میخواید در حوزه توسعه قوی باشید خودتون دست به کد بشید.

موفق باشید

احمد اسماعیلی ۱۲ دی ۱۴۰۱، ۰۹:۲۲

با عرض سلام مجدد و تشکر از پاسخگویی سریع شما

اما با شما موافق نیستم

سورس کدها برای این نیست که دانشجو دست به کد نشه

چه شما کدها رو بدین چه ندین چه دیر یا زود بدین بعید می‌دونم کسی ندونه که باید خودش کد بزنه تا یاد بگیره

درخواست سورس‌ها برای دو مورد بود که گویا باید دوباره توضیح بدم وقتی سرفصل انقدر طولانی میشه انقدر کدها گاهی دستخوش تغییر میشه که کدهای مراحل اولیه کاملا رفرکت شده و تغییر پیدا کرده

وقتی داریم در اون زمان فیلم رو مشاهده میکنیم و کد می‌زنیم گاهی اروری پیش میاد که حتی با عقب جلو کردن فیلم هم متوجه اشکال نشیم (به دلیل تجربه کم برای دیباگ)و نیاز به سورس داریم (حال انکه کدهایی که دراخر فصل دراختیار ما قرار گرفته گاهیبی انقدر تغییر یافته که مشکل رو حل نمیکنه)

ضمنا در فصول بسیار طولانی مثل همین فصل بسیار طول میکشه تا به کدها دسصترسی پیدا کنیم

ضمنا منظور من این نبود که به همراه هر جلسه کدها رو بدن فقط در سرفصل‌های بسیار طولانی هر چند درس یکبار این کارو بکنند(در صورت صلاحدید)

به هر حال توضیح موارد فوق جهت بحث با شما نبود و هر کار صلاح میدونید انجام بدین - فقط قصد توضیح مشکل رو داشتم

اما با پاسخ شما موافق نیستم چون به شخصه چه کد‌ها در دسترس باشه چه نباشه خودم همراه با دیدن فیلم کد خواهم زد . با تشکر

Arash Sob ۱۲ دی ۱۴۰۱، ۱۰:۰۲

ممنون از شما.

صحبت‌های من بیشتر جنبه ی پیشنهاد و انتقال تجربیات بود .

من تاپیک شما رو به استاد منتقل میکنم.

موفق باشید.

احمد اسماعیلی ۱۲ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۲۶