۴ Dastmardi
phpmyadmin
جامعه پایتون (وب) ایجاد شده در ۰۷ دی ۱۴۰۱

سلام

روزتون بخیر

در این آموزش‌ها شروع کار با phpmyadmin رو آموزش ندادن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید برای بنده ای که مبتدی هستم چطور باید دسترسی پیدا کنم به این نرم افزار، بنده که سایتی ندارم که هاست و نرم افزار مدیریت پروژه داشته باشم که بتونم این آموزش رو همزمان اجرا کنم و پله به پله پیش برم و یاد بگیرم حقیقا با دیدن این آموزش دچار این مشکل شدم که چطور میتونم پایگاه داده ای ایجاد کنم و این آموزش‌ها رو یاد بگیرم.

درود وقتتون بخیر

در وحله اول بهترین راه برای یادگیری و استفاده ازش با پایتون یا جنگو سرچ کردن هست.

اما پیشنهاد من اگر میخواید فقط از phpmyadmin یا mysql استفاده کنید استفاده از mamp یا xamp هست. در اصل این یک ابزار مدیریتی هست و انچنان نیاز نیست شما ازش استفاده کنید چیزی که تو این سرفصل باید یادبگیرید sql هست .

اما اگر میخواید sql یادبگیرید pycharm بخشی برای دیتابیس داره که میتونید از اون قسمت driver رو فعال کنید و از دیتابیس‌های mysql یا postres استفاده کنید و کد sql رو اونجا اجرا کنید و نتیجه رو ببینید .

پیشنهاد بعدی هم نصب command line هر دو دیتابیس بالا mysql یا postgres

نصب mysql

نصب phpmyadmin

موفق باشید?

بهترین پاسخ
Reza Mobaraki ۰۷ دی ۱۴۰۱، ۱۰:۲۴

متوجه این قسمت از توضیحاتتون نشدم

اما اگر میخواید sql یادبگیرید pycharm بخشی برای دیتابیس داره که میتونید از اون قسمت driver رو فعال کنید و از دیتابیس‌های mysql یا postres استفاده کنید و کد sql رو اونجا اجرا کنید و نتیجه رو ببینید .

Dastmardi ۰۷ دی ۱۴۰۱، ۱۵:۳۳

درود وقت بخیر

منظورم این بود که برای اجرای دستورات slq ای میتونی از پایچرم professional هم استفاده کنی یاا نرم افزار DataGrip

مشابه تصاویر میتونی مراحل رو بری جلو ( توی پیوست گذاشتم ) طبق مراحل زیر:

۱. انتخاب آیکون دیتابیس

۲. اضافه کردنش

۳. اضافه کردن data source جدید

۴. انتخاب mysql

۵ دانلود درایور از warning پایین popup

۶. آدرس یا نام کاربری یا پسورد دیتابیست ( که باید روی سیستمت نصب کرده باشی از طریق کامند لاین )

Reza Mobaraki ۰۸ دی ۱۴۰۱، ۱۱:۰۸

سلام

ممنون از راهنمایی تون

Dastmardi ۰۸ دی ۱۴۰۱، ۱۱:۴۷