🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ saeed fadaoddini
خطا هنگام دستور migrate
جامعه پایتون (وب) ایجاد شده در ۱۰ آذر ۱۴۰۱

تمام مراحل رو چندین بار تست کردم و خیلی هم در اینترنت گشتم که مشکل رو پیدا کنم ولی به دلیل اینکه تا به حال از postgres استفاده نکردم برام حل نشده موضوع

خطای زیر یک خطای دسترسی هست

django.db.migrations.exceptions.MigrationSchemaMissing: Unable to create the django_migrations table (permission denied for schema public
LINE 1: CREATE TABLE "django_migrations" ("id" bigint NOT NULL PRIMA...

و من دقیقا طبق مراحل زیر عمل کردم :

1) یک دیتابیس ایجاد کردم با دستور

create database NAME_DATABASE;

2) یک یوزر ساختم یا به تعبیری دیگه ROLE با دستور :

create user NAME_ROLE with password 'PASSWORD';

3 ) تمام دسترسی‌ها رو برای دیتابیس ساخته شده به یوزر جدید انتقال دادم با دستور :

grant all privileges on database NAME_DATABASE to NAME_ROLE;

4 ) وارد دیتابیس مورد نظر شدم با دستور :

\\C NAME_DATABASE

5 ) مدل رو در پروژه در app مورد نظر پیاده سازی کردم و عملیات آماده سازی مایگریشن‌ها رو با موفقیت انجام دادم با دستور :

python manage.py makemigrations 

6 ) تمام راه‌های ارتباط با دیتابیس رو چک کردم که رمز و پسورد و نام دیتابیس و این موارد درست باشه

7 ) دستور زیر رو که زدم تا اجرا بشه و مایگریشن جداول رو به دیتابیس انتقال بده با دستور زیر :

python manage.py migrate

با خطای زیر مواجه شدم و الان بیشتر از 12 ساعته راه حلی براش پیدا نکردم اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید

django.db.migrations.exceptions.MigrationSchemaMissing: Unable to create the django_migrations table (permission denied for schema public
LINE 1: CREATE TABLE "django_migrations" ("id" bigint NOT NULL PRIMA...

خوب دوستان موضوع حل شد اما از طریق کدهای شل نتونستم دسترسی لازم رو به یوزر ساخته شده بدم ولی از طریق خود برنامه pgadmin در قسمت

Login/Group Roles

و راست کلیک روی یوزر ساخته شده و انتخاب گزینه Properties و انتخاب تب Privileges و فعال کردن همه دسترسی‌ها برای این یوزر مشکل برطرف شد و تونستم عملیات migrate رو انجام بدم

موفق باشید

saeed fadaoddini ۱۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۰:۰۲

سعید جان خوشحالم مشکلتون حل شده

موفق باشید

بهترین پاسخ
پوریا شفیعی ۱۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۳

درود سعید عزیز وقتت بخیر

ممنون میشم اگه مسئله حل شده تایید رو بزنی که تاپیک بسته بشه

موفق باشی ?

Reza Mobaraki ۱۳ آذر ۱۴۰۱، ۱۱:۰۸