🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۴ سید جمال جلالی
نحوه آپدیت فایل composer.json جهت رفع ایراد نصب Breeze ????
جامعه لاراول ایجاد شده در ۰۵ آذر ۱۴۰۱

سلام

این ویدیو زمانی لود شده که بخشی از قسمت‌های فایل composer.json به شرح زیر است :

"require": {
        "php": "^7.3|^8.0",
        "fideloper/proxy": "^4.4",
        "fruitcake/laravel-cors": "^2.0",
        "guzzlehttp/guzzle": "^7.0.1",
        "hekmatinasser/verta": "^1.12",
        "laravel/framework": "^8.40",
        "laravel/tinker": "^2.5"
    },
    "require-dev": {
        "facade/ignition": "^2.5",
        "fakerphp/faker": "^1.9.1",
        "laravel/sail": "^1.0.1",
        "mockery/mockery": "^1.4.2",
        "nunomaduro/collision": "^5.0",
        "phpunit/phpunit": "^9.3.3"
    }

الان در تاریخ 5 آذر 1401 اکثر این فایل‌ها نیاز به آپدیت دارن تا بعدش ما بتونیم composer require laravel/breeze --dev رو بهش اضافه کنیم ....

لطفا یه روش بهمون یاد بدین که بتونیم تا بتونیم همه کتابخونه‌های فایل composer.json رو به آخرین نسخشون بروزرسانی کنیم ؟؟؟؟

سلام جمال جان

شما باید خودت لاراول رو نصب کنی و دوره رو پیش بری نه اینکه از فایل استاد شروع کنی

این کار کلا کار اصولی نیست مخصوصا برای آموزش!

تاپیک قبلیت هم حذف کردم، لطفا تاپیک تکراری برای یه موضوع نزنید

محمد گازری ۰۵ آذر ۱۴۰۱، ۱۰:۵۰
  • جناب گازری عزیز شما لطفاً به جای مسایل حاشیه ای جواب سوال منو بدین برادر !!!! این که من چجوری آموزش‌ها رو میبینم بزارین بعهده خودم لطفاً.....
  • مورد بعدی هم پشتیبانی 7 لرن اصلا مثل قبل نیست و جواب سوالات دیر ارسال میشه
  • تاپیک شماره https://7learn.com/app/topics/13051 من مربوط به 10 آبان هست هنوز جواب داده نشده ؟؟؟
  • از همه اینا مهمتر هم اینه که یه سوال ما پرسیدیم که آیا میشه فایل composer.json رو به آخرین نسخش بروزرسانی کنیم (شاید یه روزی من خواستم یه نسخه از یه پروژه از گیت هاب بگیرم و روش کار کنم - برای این پرسیدم این سوال رو).........>>>>>>>حالا شما جواب سوالمو اینجوری دادین (تاپیکت رو حذف کردم تکراری بود-روش آموزش دیدنت اشتباهه)

سید جمال جلالی ۰۵ آذر ۱۴۰۱، ۱۳:۱۴

جمال جان برای یه موضوع نباید ۲ تا تاپیک بزنی این قانون مجموعه است و بنده و شما باید ازش پیروی کنیم

شما توی stackoverflow و هرجای مطرح و حرفه ای دیگه رو هم نگاه کنید این موضوع هست! (جتی جریمه میشید و تاپیکتون حذف میشه، میتونید امتحان کنید)

از شما که این همه وقت همراه ما هستید انتظار میره این موارد رو رعایت کنید

پاسخگویی به سوالات هم ۲۴ تا ۴۸ ساعت کاری هست!

در مورد تاپیکتون هم میتونید برای پشتیبانی بفرستید پیگیری کنن (من پوزش میخوام بابت تاخیر اما بنده مسئول پاسخگویی و پیگریش نیستم حقیقتا): sup_7learn

"شما لطفاً به جای مسایل حاشیه ای جواب سوال منو بدین برادر !!!! این که من چجوری آموزش‌ها رو میبینم بزارین بعهده خودم لطفاً....." این طرز صحبت قشنگ نیست جمال جان، این مسیری که شما میرید رو بنده و همکارانم قبلا رفتیم و روزانه با کلی دانشجو طرف هستیم. بنده میتونم نسبت به این موضوع بی تفاوت باشم یا از تجربیاتم استفاده کنم و به شما انتقال بدم.

این نحوه برخوردت که حرفه ای نیست تنها باعث ضرر کردن خودت میشه و پیشنهادها و نقدهای سازنده رو از خودت دور میکنی (مخصوصا وقتی این مدت برای سوالاتت در کنارت بودم و از روند آموزشت آگاهم)

در مورد آموزش ارتقا هم ما قرار هست یه سرفصل کامل بهش اختصاص بدیم برای همین گفتم که چجوری پیش برید

۱. از دستور composer update میتونید استفاده کنید

۲. برای لاراول تغییر ورژن کمی مراحل بیشتری داره که کافیه بعد از هر بار به مستندات لاراول رجوع کنید تا ببینید چه کاری باید انجام بدین(هر ورژن این تغییرات متفاوت هست)

برای مثال ورژن ۸ به ۹ رو با این مستندات میتونید پیش برید

https://laravel.com/docs/9.x/upgrade#upgrade-9.0

موفق باشید ?

بهترین پاسخ
محمد گازری ۰۵ آذر ۱۴۰۱، ۱۴:۰۵

تمام صحبت هاتون درست جناب گازری ولی یک سری ایرادات هم هست

اگه تاپیک رو میخواستین حذف کنین ای کاش تاپیک قدیمی رو میزاشتین ببینین زمان واسه کی بوده

بعدش هم ما از خیلی وقته با 7 لرن هستیم پشتیبانیش عالی بود بدون پشتیبانی هم واقعا آموزش بی معنیه

ببخشید وقتی زمان آموزش زیاد میشه و هیچگونه بهروری مالی نمیشه بدست آورد آدم بهم میریزه ..

من معذرت میخوام اگه تند حرف زدم ?

سید جمال جلالی ۰۵ آذر ۱۴۰۱، ۱۴:۲۳

ما وظیفمونه در کنارتون باشیم جمال جان ❤️

انشالله با این همه تلاشی که داری میکنی به زودی به جایگاهی که میخوای میرسی

موفق باشید ?

محمد گازری ۰۵ آذر ۱۴۰۱، ۱۴:۲۸