لطفا در مورد ویرایش یوزر یکم راهنمایی کنید . روشی که من کد زدم مسلما اشتباهه و در این حد از سوادم نمیدونم چه روشی باید استفاده کنم
سلام و احترام
جناب عبدی زاده عزیز لطفا بفرمایید نیاز شما از این بخش دقیقا چیست و قصد دارید به چه هدفی برسید؟
و اینکه چه فایل هایی از پروژه را مد نظر دارید که از لحاظ ساختار کدنویسی مشاهده گردد ؟
بهنام مرادی۰۳ آذر ۱۴۰۱، ۱۳:۳۸
جواب تمرینی بود که استاد خواسته بودند .
بخش فرانت ویرایش یوزر . اینکه از یک فرم برای ثبت و ویرایش استفاده کنم یا جداگانه باشند .
اگه کد رو نگا کنید متوجه میشید که موقع ویرایش اگه خطایی رخ بده موقع برگشت به صفحه قبل دیگه نمیتونم فرم ویرایش رو نشون بدم .
چون با مقدار متغیر $_POST بررسی میکنم که کدوم رو نشون بدم
امین عبدی زاده۰۳ آذر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۴
سلام مجدد
از اینکه تمرینات را حل میکنید و انهارا در تاپیکها به اشتراک میگذارید خوشحالیم.
در ارتباط با مورد مطرح شده :
مد نظر داشته باشید بهتر است تمریناتی که ارسال میکنید در قالب نکته آموزشی ارسال شوند نه سوال.
در این تمرین از شما درخواست شده بود که متودهای find - findbyid - update -delete رو پیاده سازی کنید که شما سه مورد از این موارد را پیاده سازی کرده اید و همین مورد برای سطح فعلی شما بسیار عالی و قابل قبول هست.
متاسفانه از انجایی که جدول دیتابیسی که با ان کار میکنید موجود نبود امکان تست کارکرد را نداشتم ولی نگران مشکلات و نواقص فعلی نباشید شما در مراحل ابتدایی هستید و به مرور اگر با دوره پیش بروید اکثر سوالات شما پاسخ داده خواهد شد و خواهید توانست کدهای بهتر و کاملتری بنویسید.
در این جلسه نیز صرفا از شما خواسته شده است که متودهایی را بنویسید که با کوئری وردپرس درگیر شده و انرا بهتر درک کنید.