🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱۰ علی امیری
کیفیت ویدیو
جامعه لاراول ایجاد شده در ۲۷ آبان ۱۴۰۱

در اکثر مواقع ویدیو به این شکل نمایش داده میشه.

هیچ مشکلی هم از سمت من نیست.

این سیستم آنلاین شما واقعا مشکل ساز شده.

حداقل مثل بقیه سایت‌ها از پلیرهای اختصاصی مانند اسپات پلیر استفاده کنید که بتونیم ویدیوها رو هم درست ببینیم و هم به صورت آفلاین.

الان من چجوری با این کیفیت ویدیو که 10 بار باید هر چند ثانیه یکبار صفحه رو رفرش کنم تا درست بشه آموزش رو دنبال کنم؟؟؟

به این شکل نمایش داده میشه

علی امیری ۲۷ آبان ۱۴۰۱، ۰۸:۱۲

سلام علی جان

روزانه کلی دانشجو از سون لرن دوره هاش رو دنبال میکنه و مشکلی نداره!

از vpn هنگام دیدن دوره استفاده نکنید

همچنین کیفیت ویدیو به صورت دستی ار پایین سمت چپ قابل تنظیم هست

نمونه همین ویدیو!

f470-Screenshot 2022-11-18 at 11.48.20.png

محمد گازری ۲۷ آبان ۱۴۰۱، ۰۸:۱۹

جواب سوال من قانع کننده نیست.

نه vpn روشنه نه اینترنت من مشکل داره.

علی امیری ۲۷ آبان ۱۴۰۱، ۰۸:۲۴

از دیروز تا حالا واقعا عصبی شدم.حتی نتونستم یه ویدیو رو درست ببینم

علی امیری ۲۷ آبان ۱۴۰۱، ۰۸:۲۵

این ویدیو رو ببینید.

مشکلی هست که باهاش درگیر هستم.و ایراد فقط از سمت شماست. مطمئن باشید خیلی‌ها این مشکل رو دارند.

با اینترنت و سیستم سر کار هم تست کردم دیروز. باز هم همینجور بود.

بهتره یه فکر اساسی به حال این مشکل بشه.

هیچ مشکلی از سمت من وجود نداره.

علی امیری ۲۷ آبان ۱۴۰۱، ۰۸:۳۲

دوست عزیز

سرویس‌ها هیچ مشکلی ندارن!

شما که خودتون در جریان اتفاقات این روزها و مشکلات اینترنت حتی محدودیت‌های منطقه ای هستید که

سون لرن هیچ زمان نمیاد سرویسی رو روی سایتش بالا بیاره و بعد دانشجوهاش رو ناراضی کنه! در چند فاز و با کلی تحقیق و بررسی این کار صورت میگیره

شما تنها دانشجوی ما نیستید، روزانه کلی دانشجو دارن بدون مشکل از سایت استفاده میکنن

بنظرم بهتره این مورد رو با isp خودتون مطرح کنید

پ ن: همونطور که عرض کردم از منوی تنظیمات پایین سمت چپ میتونید کیفیت رو دستی بر روی میزان مشخصی تنظیم کنید تا اتوماتیک تغییر نکنه!!

موفق باشید ?

محمد گازری ۲۷ آبان ۱۴۰۱، ۱۰:۵۸

عرض کردم خدمت شما مهندس.

مشکل از سمت من نیست. هم سرعت آپلود و هم سرعت دانلود رو مرتب چک کردم . با سرویس‌های اینترنت دیگه هم تست شده. این مشکل در بعضی مواقع پیش میاد. بار اول هم نیست. (قبل از حوادث و اتفاقات این روزها در کشور هم گاها با این مشکل روبرو شدم)

بهتره به جای پاک کردن صورت مسئله، از پلیر اختصاصی مثل اسپات پلیر استفاده کنید تا دانشجویان رو از دست ندین. من سالهاست دانشجوی سون لرن هستم.

یه مسئله مهم‌تر : شما میگید از vpn هم استفاده نکنید (هر چند که من با vpn خاموش هم تست کردم). مگه میشه توی دوره هایی مثل فلاتر یا اندروید vpn رو خاموش کرد؟

به هر حال مشکل من حل نشد و ایراد هم از سمت شما بود. موفق باشید.

علی امیری ۲۷ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۵۰

علی جان بهتره قبل از اینکه یکسری قضاوت‌ها کنیم و روی حرف خودمون اصرار داشته باشیم خیلی موارد دیگه رو درنظر بگیریم!

موضوع اسپات پلیر هم که مطرح کردید باید خدمتتون عرض کنم سون لرن قبل از کاویمو سمت اسپات پلیر رفت و حتی به درخواست سون لرن فیچر جدیدی توسعه دادن اما با بررسی‌های صورت گرفته نیازهای سون لرن رو پاسخگو نبود و به همین دلیل طبیعتا استفاده نشد.

در مورد جمله "ایراد هم از سمت شما بود" این نکته رو برای بار سوم خدمتتون عرض می‌کنم که: شما تنها یوزر سون لرن نیستید و در این مدت فقط شما بودید که این مشکل رو داشتید! پس بهتره کمی منطقی به قضیه نگاه کنید و ببینید مشکل از چه جهتی هست!

من بهتون اطمینان خاطر میدم که اگر مشکل از سمت سون لرن باشه سریعا پیگیری و رفع میکنیم تا به بیزنسمون لطمه نخوره و کاربرانمون ناراضی نشن! (حتی برای این مورد workflow مشخصی داریم)

موفق باشید ?

محمد گازری ۲۷ آبان ۱۴۰۱، ۲۰:۴۹

عذر خواهی میکنم. قانع نشدم. پاسخ این سول رو هم ندادید.

"شما میگید از vpn هم استفاده نکنید!!! مگه میشه توی دوره هایی مثل فلاتر یا اندروید vpn رو خاموش کرد؟"

من گاها این مشکل رو دارم و مطمئن باشید خیلی‌های دیگه هم این مشکل رو دارند. (وقتی اینترنت سراسر کشور مشکل داره به علت حوادث اخیر شما باید راهکاری پیدا کنید که دانشجوها بتونن ویدیوها رو دانلود کنن و آفلاین دوره‌ها رو ببینن و همچنین باید فکری به حال vpn کنید که با روشن بودن فیلتر شکن مشکلی در پخش ویدیوها پیش نیاد. شما خودتون خوب میدونید که برنامه نویس بدون vpn اصلا نمیتونه کار کنه)

علی امیری ۲۷ آبان ۱۴۰۱، ۲۱:۲۸

در زمان دیدن ویدیو نیازی به vpn نیست (درحال حاظر برای شما مشکل از سمت اپراتور‌ها و محدودیت هاشون هست که دائمی هم نیست) مشکل رو از سمت اپراتور پیگیر باشید چون سرورها قدرتمند و داخلی هستن و باید بدون مشکل و با سرعت بالا مانند سایر دانشجویان دوره‌ها رو بتونید ببینید

امکان دانلود ویدیو هم با توجه به قوانین کپی رایت وجود نداره!

نیازی نیست از روی حدس بگید که مطمئن باشیم کلی این مشکل رو دارن!

ما همگی برنامه نویسیم و کلی راه و لاگ هست که خلاف این موضوع رو نشون میده

از طرفی میزان گزارشات در چنل‌های ارتباطی سون لرن هست که در این مدت گزارشی نبوده!

دوست عزیز بنده که نمیخوام با مشکل شما مقابله کنم، اما وقتی مشکل از این سمت نیست نمیتونم چیزی رو حل کنم که!

بیایم منطقی باشیم!

محمد گازری ۲۷ آبان ۱۴۰۱، ۲۱:۴۵