🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۶ ali abdi
ارور دادن کد
جامعه پایتون (وب) ایجاد شده در ۱۰ آبان ۱۴۰۱

سلام خسته نباشید من کد استاد رو که کپی میکنم تو pycharm این ارور رو میده! چیکار باید بکنم؟!7a71-Untitled.png

سلاااام وقت بخیر علی عزیز. . . .

کد دیگه ای رو اجرا کردی اوکی هستش؟ ارور عجیبیه بعلاوه اینکه حداقل من با ویندوز کار نکردم ببینم چنین اروری رو . فایلت رو ارسال کن .

Reza Mobaraki ۱۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۵:۳۲

ali abdi ۱۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۲۵

سلام دوباره

من سه روزه که فایلش رو اینجا گذاشتم!!! اگه میشه یه بررسی کنید جواب بدید خیلی ممنون

ali abdi ۱۳ آبان ۱۴۰۱، ۰۸:۵۲

سلام وقت بخير علی عزيز . .

کد که درسته و اجرا میشه مطابق جلسه که استاد فرمودن و اما اروری که شما گرفتی ، من توی ویندوز نمیدونم به چه شکل هست ولی احتمالا باید دستور رو با آرگمان پایتون اجرا کنی مطابق زیر :

>> python main.py 10 

ولی تو تصویر ارسالی شما فقط نوشتی

>> main.py 10 

در نهايت مسئله ای که مطرح هست اکیدا توصیه میشه که یه توزیع لینوکسی رو به صورت بوت در کنار ویندوزت نصب کنی چون احتمالا در آینده به ارور‌های بیشتری خواهی خورد و عملا اگ کسی با ویندوز کار نکرده باشه شاید زیاد نتونه کمکت کنه .

موضوع بعدی اینکه اگ میخوای رو ویندوز بمونی پیشنهاد میکنم که داکر رو یادبگیری و با داکر بری جلو . . . ولی احتمالا دانش لینکوسی از الزاماته . . .

اگ جواب سوالت رو گرفتی ممنون میشم تایید رو بزنی تا تاپیک بسته شه ;)

موفق باشی ?

Reza Mobaraki ۱۳ آبان ۱۴۰۱، ۱۵:۱۴

سلام خیلی ممنون از پاسختون ,واقعیت الان هم با این دستوری که شما گفتید کد رو میزنم این ارور رو میده

Python was not found; run without arguments to install from the Microsoft Store, or disable this shortcut from Settings > Manage App Execution Aliases.

3d8a-Screenshot 2022-11-04 091727.png

ali abdi ۱۳ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۱۸

درود

بی زحمت راهکارهای این تاپیک استک رو بررسی کنید.

بهترین پاسخ
نازنین کریمی مقدم ۱۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۰:۳۹