🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۶ آرمین رحیم نژاد
نصب virtual روی ویندوز
جامعه پایتون (وب) ایجاد شده در ۰۹ آبان ۱۴۰۱

کاشکی یک آپدیت قرار می‌دادید و برای ویندوز این کدها ارائه می‌دادید واقعا حیفه آموزش‌های روان و خوب که هست ،،، ما باید سرچ کنیم و آزمون و خطا کنیم برای زدن این دستوران روی ویندوز

سلام آرمین جان امیدوارم عالی باشید

در آینده یعنی سرفصل‌های پیشرفته‌تر شما لازم هست با لینوکس کار کنید پس بهتره از همین ابتدا خودتون رو به لینوکس عادت بدید

همچنین در اگهی‌های شغلی هم گاها لینوکس نیازه بلد باشید یا اگر هم لازم نباشه مزیت براتون محسوب میشه

پوریا شفیعی ۱۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۲۷

شما پیشنهادتون استفاده از Ubuntu و لینوکس مینت  در کنار ویندوز ؟

من تا حالا لینوکس کار نکردم متاسفانه برامون یکم سخت

آرمین رحیم نژاد ۱۰ آبان ۱۴۰۱، ۲۰:۱۸

سلام آرمین عزیز امیدوارم حالت خوب باشه . . .

توی سال‌های گذشته احتمالا این موضوع خیلی بیشتر نیاز بود ولی الان کمتر شده . اما قطعا شما نیاز هست لینوکس رو بلد باشید شاید اول راه نه ولی در آینده حتما باید بدونید و بتونید باهاش کار کنید و پیاده سازی یکسری سیستم‌ها به واسته وجود داکر در ویندوز امکان پذیره اما بهتره از توضیع‌های لینوکسی هم استفاده کنید .

موفق باشی?

Reza Mobaraki ۱۱ آبان ۱۴۰۱، ۰۸:۲۳

سلام آرمین جان

من پیشنهادم به شما ابونتو هست اخرین نسخه lts رو در کنار ویندوزتون نصب کنید (نه بر روی ماشین مجازی)

اوایل کار با لینوکس احتمالا زیاد با این سیستم عامل ارتباط برقرار نکنید ولی اجازه بدید به مرور زمان بیشتر با این سیستم عامل کنار می‌آیید و احتمالا عاشقش میشید :)

بهتون پیشنهاد میکنم کتاب لینوکس و زندگی ترجمه جادی عزیز در اینترنت سرچ کنید و در تایم‌های ازادتون مطالعه کنید .

پوریا شفیعی ۱۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۵۳

سلام یعنی wsl پیشنهاد می‌شود؟

آرمین رحیم نژاد ۱۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۱۳

نه ارمین جان ویدیو‌های زیادی هست توی یوتوب یا اپارات که میتونید سرچ کنید : آموزش نصب ابونتو در کنار ویندوز و با اون‌ها پیش برید

پوریا شفیعی ۱۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۳۳