سلام روزتون بخیر بنده تا قبل از اینکه با ایجکس کار کنم و فایل php را برای کار بسازم در ایجکس ایجاد کنم مشکلی د راجرا ready نبود اما حالا یک خط روش میکشه و کار نمیکنه و همچنین toast هم کار نمیکنه
با سلام و احترام
حتما کدهای js خودتان و تمامی کتابخانه هایی که وابسته به jQuery هستند را بعد از لود جیکوئری اضافه کنید.
اگر jquery را از سرورهای خارجی دریافت میکنید با وضعیت اینترنت اخیر کشور حتما از لود شدن آن مطمئن شوید
با inspect گرفتن بررسی کنید کدهای شما خطایی دارند یا خیر اگر دارند انهارا تصحیح کنید
اگر مشکل شما حل نشد پروژه را تحت فایل Zip ضمیمه کنید تا بررسی شود.
موفق باشید
بهنام مرادی۱۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۷:۵۳
سلام خیلی ممنون درست گفتید کمی از اینترنت هست اما بازم toast اجرا نمیشه با اینکه از cdn استفاده نکردمو روی ready در جی کوئری خط کشیده میشه لطف میکنید فایل رو بررسی کنید فایل را داخل هاست لوکال اجرا میکنم
آیدا قاسم پور۱۹ مهر ۱۴۰۱، ۰۹:۲۰
با سلام مجدد
بله امکان بررسی هست ولی لطفا فایل پروژه را ضمیمه کنید » چیزی در تاپیک ضمیمه نشده است.
به صورت فایل Zip شده ارسال کنید.
بهنام مرادی۲۰ مهر ۱۴۰۱، ۰۷:۵۹
سلام بنده که پیوست پایین کادر متن روبه رو دکمه ارسال رو میزنم فایل زیپ رو میگیره ولی چیزی نشون نمیده به من که بدونم ارسال شده یا نه که آیکون کلیپس هم در نوار بالا کادر متن هست که میزنم هیچ کاری انجام نمیده ، چگونه باید ارسال کنم فایل زیپ رو
آیدا قاسم پور۲۰ مهر ۱۴۰۱، ۰۹:۰۳
در پایین همین کادری که متن رو وارد میکنید ایکون ضمیمه و دکمه با متن پیوست هست
روی اون کلیک کنید فایل رو انتخاب کنید و ارسال کنید - بله نشون نمیده ولی انتخاب شده شما ارسال رو بزنید
من برای تست یک فایل ضمیمه میکنم
بهنام مرادی۲۰ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۱۴
سلام همین طور که گفتید پیوست رو زدم و فایل رو انتخاب کردم ولی دکمه ارسال رو میزنم همین طور میچرخه و ارسال موفق پیامش نمیاد و ارسال انجام نمیشه و حجم فایل هم 180 کیلو بایت هستش
آیدا قاسم پور۲۳ مهر ۱۴۰۱، ۰۹:۴۹
با سلام مجدد
فایلتون رو توی تلگرام برای من ارسال کنید تا بررسی کنم نتیجه رو هم از طریق تلگرام و هم این تاپیک اعلام میکنم
فایلی که در تلگرام ارسال کردید در این تاپیک ضمیمه میشود ولی متاسفانه پروژه کامل نیست و فایل ajax.php که در تصاویر در حال اجرای ان بودید در موارد ارسال شده نیست لذا امکان بررسی مجددا مهیا نیست.
و دقت کنید » فرمتی که برای من ارسال کردید فرمت .rar بود » خواهشا وقتی فایل رو قصد دارد در تاپیک ضمیمه کنید فرمت .zip داشته باشد » به صورت zip فشرده کنید نه rar
موفق باشید.
بهنام مرادی۰۷ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۰۶
با سلام مجدد
کدهای شما بررسی شد
مشکل کار نکردن toast به این دلیل هست که شما فایلهای این پلاگین را ادیت کرده اید و از حالت استاندارد خارج شده اند » کافیست مجدد دانلود کرده و در پروژه ضمیمه کنید و یا از cdn استفاده کنید وگرنه مشکلی در کدها نیست.
ولیکن مشکل کار نکردن درخواست ایجکس شما هم مشکل به این دلیل هست که شما اول فایل login.php نام کاربری را echo کرده اید که همراه با درخواست json برگردانده میشود مشکل ساز هست » انرا حذف یا کامنت کنید مشکلی نخواهد بود.