۱ رضا سنگ‌سفیدی
چک کردن عملکرد کد تخفیف پویا
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۳۰ شهریور ۱۴۰۱

سلام وقت بخیر. ممنون بابت راهنمایی سوال قبل. خیلی کمک کرد.

من این تکه کد رو نوشتم. میخواستم شما هم بررسی کنید و اگه اشکالی داره یا بهتر میتونه پیاده سازی بشه بهم بگید.

برای اینکه کاربر با رفرش صفحه تشکر دوباره کد رو ایجاد نکنه، با کوئری زدن به دیتابیس و جدول posts وجود اون کد رو بررسی کردم.

سوالی که دارم اینه که من این کد رو توی فایل thankyou دارم اجرا میکنم و اگه ببرمش توی فایل functions تم فرزند دیگه اجرا نمیشه چون متغیر order رو ندارم. راهکارش چیه؟ ممنون.

//Get Coupon Codes from DB and Push the Titles to an Array
            global $wpdb;
            $coupon_codes_results = $wpdb->get_results("SELECT * FROM {$wpdb->prefix}posts WHERE post_type = 'shop_coupon'");
            $coupon_code = $order->get_order_number() . '-' . $order->get_billing_phone();
            $coupon_codes = [];
            foreach ($coupon_codes_results as $coupon_codes_result) {
                array_push($coupon_codes, $coupon_codes_result->post_title);
            }
            //Check if Coupon Code is Exist and Create the Coupon
            if (!array_search($coupon_code, $coupon_codes)) {
                $after_purchase_coupon_ammount = $order->get_total() > 20000000 ? 2 : 1;
                $exp_time = time() + 1296000;
                $after_purchase_coupon = new WC_Coupon();
                $after_purchase_coupon->set_code($order->get_order_number() . '-' . $order->get_billing_phone());
                $after_purchase_coupon->set_discount_type('percent');
                $after_purchase_coupon->set_amount($after_purchase_coupon_ammount);
                $after_purchase_coupon->set_usage_limit(1);
                $after_purchase_coupon->set_date_expires($exp_time);
                $after_purchase_coupon->set_description('کد تخفیف بعد از یک خرید');
                $after_purchase_coupon->save();
            }

با سلام و احترام

در ارتباط با کد نوشته شده امکان بهینه سازی ان بسیار وجود دارد ولیکن اولین تصحیحی که باید انجام دهید این هست که نیاز نیست به دیتابیس کوئری بزنید و خودتان وجود کد را بررسی کنید ووکامرس خودش برای این موارد توابع مختص به خود را دارد.

if( wc_get_coupon_id_by_code( 'coupon_name' ) ) {
    // Logic todo when the coupon exists
} else {
    // Logic todo when the coupon doesn't exists
}

کد بالا راهترین راه هست برای بررسی وجود یا عدم وجود کد تخفیف

در ارتباط با سوال دوم شما هم متوجه نشدم! قرار دادن کد‌های در هر پلاگین، هر قالب و هر بخشی از وردپرس معنایی ندارد چون در نهایت به اکشن مربوط به خرید سفارش انرا قلاب می‌کنید و دسترسی به مشخصات سفارش دارد.

موفق باشید

بهنام مرادی ۰۲ مهر ۱۴۰۱، ۰۹:۳۷