۱ رضا سنگ‌سفیدی
پیاده سازی کد تخفیف به صورت پویا
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱

سلام وقت بخیر

من میخوام بعد از هر خرید به مشتری یک کد تخفیف بدم برای خرید بعدیش که البته یه زمان استفاده محدود داشته باشه. میدونم که پیاده سازیش شامل جزییات میشه. ممنون میشم یه راه حل و روش پیاده سازیش رو تا حدودی توضیح بدید. مثلا باید از اکشن خاصی استفاده کنم که مربوط به خرید میشه؟

با سلام و احترام

برای مسئله ای شما راه حل‌های متنوعی وجود دارد ولی یکی از موارد اون رو در زیر براتون تشریح میکنم، ایده بگیرید و بهتر ایمپلیمنت کنید:

در کل باید شما وصل بشید به هوک‌های ووکامرس و اولین هوکی که باید انتخاب کنید هوکی هست که بعد از خرید موفق Fire میشن » مثلا من اینجا هوک woocommerce_thankyou رو انتخاب کردم که بعد از خرید اجرا میشه و Order_id رو هم میده بهمون:

add_action( 'woocommerce_thankyou', 'generate_coupon_code' );

خب شما از order_id دسترسی دارید به مشخصات اون کاربری که سفارش رو خریده » حالا اگر یوزر ثبت نام شده باشه که چه بهتر اگر هم نشده باشه ایمیل یا شماره که داده حداقل در تسویه حساب اونارو بهشون دسترسی دارید.

خب الان نوبت چیه ؟ احسنت ! ساختن کد تخفیف که توی ووکامرس کلاس خودش رو داره من چند تا ازش مثال میزنم ولی اینکه دیگه چندتا متود داره و هر متود چیکار میکنه مثل اب خوردن میشه فهمید:

$coupon = new WC_Coupon();
$coupon->set_code( 'BehnamMoradi_From_7Learn' ); //name just for Fun
$coupon->set_amount( 2000 ); // Dollor or Riyal, that is the question :)
$coupon->save();

اینطوری هم میشه کد تخفیف رو ساخت .

من چندتا متود دیگه رو مثال میزنم صرفا برای اینکه دید وسیع‌تری پیدا کنید ولی ووکامرس کلی امکانات دیگه هم ارائه میده

$coupon->set_discount_type( 'percent' );
$coupon->set_amount( 50 );
$coupon->set_date_expires( '23-9-1997' ); //My brithday :)
$coupon->set_maximum_amount( 50000 );
$coupon->set_product_ids( array( 3 ) );
$coupon->set_usage_limit( 1 );
$coupon->set_usage_limit_per_user( $user_id );

دیگه خلاقیت هاش رو میتونید خودتون به خرج بدید مثلا نام کاربری یوزر رو بگیرید و با یک عدد رندوم ترکیب کنید به عنوان کد تخفیف و ..

حالا ما هم یوزری داریم که خرید کرده (دستش طلا) و هم کد تخیفیف رو داریم » میتونید کد تخفیف رو همونجا تو صفحه تشکر از پرداخت بهشون نشون بدید ، می‌تونید ایمیل کنید براش یا پیامک بفرستید

این کلیت ماجرا بود ولی اینکه شما از کدوم هوک استفاده می‌کنید، و چه روش پیاده سازی دارید مختص خودتون هست

موفق و ثروتمند باشید?

بهترین پاسخ
بهنام مرادی ۲۴ شهریور ۱۴۰۱، ۱۱:۳۴