' /> ' />
۳ Fariba
استفاده از cache::get
جامعه لاراول ایجاد شده در ۱۹ شهریور ۱۴۰۱

سلام خسته نباشید

سوالی که برام پیش اومد اینه که کجاها و چه زمانی از cache::get('likes_count') استفاده می‌کنیم؟

سلام خانوم سیفی، وقت به خیر

بطور کلی ما زمانی از کش استفاده میکنیم که قرار هست کوئری‌های زیاد یا کوئری‌های سنگین به دیتابیس بزنیم. در اینصورت سیستم در ابتدا درایور کش بررسی میکنه و اگر اون کلید پیدا کنه مقدار برمیگردونه و اصلا سراغ کوئری زدن به دیتابیس نمیره و خب طبیعتا چون ما از کش داده رو خوندیم سرعت پاسخ به کاربرمون بالا میره.

پیشنهاد میشه از Cache::remember استفاده کنید به این دلیل که اگر کلید مورد نظر در درایور کش پیدا نشه، اون کلید با استفاده از خروجی پارامتر سوم که یک callback هست مجدد ساخته میشه و در اختیار سیستم قرار داده میشه.

موفق باشید

محمدحسن عاطفت ۱۹ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۵۵

سلام مجدد سیفی هستم :)

متوجه کار cache و فوایدش شدم سوالم این بود که توی. ویدئو استاد اصلا از cache::get استفاده نکردن برای نمایش تعداد لایک ها.

کجا باید ازش استفاده بشه؟

Fariba ۱۹ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۰۰

بابت اشتباهی که شد عذرخواهی میکنم ??

بله، منظور شمارو متوجه شدم و در همون تاپیک هم خدمتتون عرض کردم. به این دلیل استفاده نشد و زیاد هم استفاده نمیشه که برای یک get حتما باید عملیات set هم اتفاق بیفته و اگر به هر دلیلی set اتفاق نیفته و کلید مورد نظر در کش ست نشه تابع get مقداری رو برنمیگردونه.

ولی با استفاده از remember عملا get و set وجود داره و ما مطمئن هستیم که حتی اگر کلید وجود نداشته باشه با این متد مجدد عملیات set اتفاق میفته و ما مجدد از کش داده رو دریافت میکنیم.

حالا اینکه شما کجا باید از get استفاده کنید، جایی که مطمئن هستید کلیدی همیشه در کش وجود داره و به شما داده برمیگردونه.

امیدوارم تونسته باشم راهنماییتون کنم ?

موفق باشید

بهترین پاسخ
محمدحسن عاطفت ۱۹ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۲۰