۶ میلاد صادقیان
لود نشدن صفحه تنظیمات پلاگین
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۰۶ شهریور ۱۴۰۱

سلام. وقت بخیر

تموم کدهای ویدیو رو دقیقا مینویسم و منو هم اضافه میشه به پنل ولی وقتی میخوام روش کلیک کنم که وارد صفحه تنظیمات پلاگین بشم ارور 'برگه پیدا نشد' میده

علتش چی میتونه باشه؟

با سلام و احترام

پلاگین شمارو بررسی کردم مشکلی نداره، تصویر براتون ضمیمه میکنم مشاهده کنید از بخش ادمین وقتی وارد تنظیمات پلاگین شما میشم همه چیز به درستی لود میشه من خودمم یک متن جهت اطمینان ا ضافه کردم.

ارور برگه پیدا نشد برای سمت کاربر و مشاهده برگه‌های سایت هست اگر در سمت ادمین مشکلی داشته باشید اغلب وردپرس ارور عدم دسترسی می‌دهد.

به هر حال یکبار وارد پیوند‌های یکتای وردپرس شده و پیوند هارا ذخیره کنید.

موفق باشید.

بهنام مرادی ۰۶ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۰۶

اگه منظورتون از ذخیره مجدد پیوندهای یکتا، wordpress flush rewrite refresh هست اینم تست کردم ولی حل نشد.

وقتی روی منو کلیک میکنم آدرس اینجوری میشه و ارور برگه پیدا نشد میده:

http://wordpress.local/wp-admin/menus.php?page=wp_apis_settings

ولی وقتی خودم به صورت دستی آدرس و به صورت زیر تغییر میدم مشکل حل میشه و به صفحه تنظیمات پلاگین میره:

http://wordpress.local/wp-admin/admin.php?page=wp_apis_settings

به جای menus.php از admin.php استفاده کردم

میلاد صادقیان ۰۶ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۴۲

سلام مجدد

برای بار دوم بررسی کردم مشکلی مشاهده نمیشه، حداقل در این نسخه ای که برای من ارسال کردید هیچ موردی نیست.

بررسی کنید که در کد دیگری و یا بخش دیگری چنین لینکی را به صورت دستی اضافه نکرده باشید.

اگر مشکل شما حل نشد از گروه تلگرامی با من در ارتباط باشید تا مورد رو به صورت زنده پیگیری کنم.

موفق باشید

بهنام مرادی ۰۶ شهریور ۱۴۰۱، ۲۰:۲۸

با نصب مجدد وردپرس مشکل حل شد و به درستی کار میکنه.

من توی گروه تلگرام وردپرس عضو نیستم. چجوری میتونم عضو گروه بشم؟

میلاد صادقیان ۰۷ شهریور ۱۴۰۱، ۰۴:۳۵

سلام مجدد

لینک عضویت در گروه در کانال تلگرامی دوره قرار داده شده است.

موفق باشید

بهنام مرادی ۰۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۴۱

سلام دوست عزیز

اگر از طریق کانال موفق نشدید برای عضویت در گروه وردپرس میتونید به پشتیبانی سون‌لرن در تلگرام پیام بدین تا اددتون کنن!

sup_7learn

موفق باشید ?

بهترین پاسخ
محمد گازری ۰۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۴۳