مشکل تو عکس مشخصه هر کاری کردم حل نمیشه ، فقط لطفا نگین فیلترشکن چون فیلترشکن داره کار میکنه هیچ مشکلی نداره من شروع کار برای نصب اندروید استادیو مشکل داشتم که فقط میگفتین فیلترشکن بعد از مدتی فهمیدم باید language روی persian نباشه ، همین!
سلام میگه build_runner رو یادتون رفته به عنوان دیپندنسی اد کنین یدور چک کنین
حامد روشنی۰۵ شهریور ۱۴۰۱، ۰۸:۲۰
عزیز جان add شده
مجتبی نامدارپوربنگر۰۵ شهریور ۱۴۰۱، ۰۸:۲۱
عزیز جان add شده
مجتبی نامدارپوربنگر۰۵ شهریور ۱۴۰۱، ۰۸:۲۲
دستور فلاتر کلین رو صدا بزنین و از نو همه دیپندنسی هارو گت کنین و بعد آپدیت
حامد روشنی۰۵ شهریور ۱۴۰۱، ۰۸:۲۳
سلام مجدد
این کار و کردم همه چی بهم ریخت دیگه نه روی کروم اجرا میکنه و نه روی ایمولاتور
چیکار کنم؟
مجتبی نامدارپوربنگر۰۷ شهریور ۱۴۰۱، ۰۵:۲۵
راستی یه منو بود که دیپندنسی ها رو گت و آپدیت میکرد الان پیدان نمیکنم از کجا باید بیارم؟
مجتبی نامدارپوربنگر۰۷ شهریور ۱۴۰۱، ۰۵:۲۹
روی کروم بالاخره اجرا کرد ولی برای اجرا روی ایمولاتور خطا میده
مجتبی نامدارپوربنگر۰۷ شهریور ۱۴۰۱، ۰۵:۳۶
کلی سرچ کردم به جایی نرسیدم کلافم کرده اصلا این فایل kotlin-compiler و دانلود کردم باهاش چیکار کنم تا مشکلم حل بشه؟
مجتبی نامدارپوربنگر۰۷ شهریور ۱۴۰۱، ۰۶:۴۲
سلام دوست من، شرمنده من جای حامد جان جواب میدم.
فکر کنم مشکل از vpn شما هست از windscribe استفاده کنید اگر نشد کش گریدل پاک کنید
متین عفتی۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۳۶
این کارم کردم حل نشد اگه امکان داره any desk بدم این مشکل و حل کنید ، خیلی طول کشیده
مجتبی نامدارپوربنگر۱۶ شهریور ۱۴۰۱، ۰۷:۲۲
منتورهای عزیز خیلی دیر به دیر جواب میدین البته میدونم سرتون هم شلوغه ولی بخدا ما هم سرمون شلوغه وقت برامون طلاست
در ضمن انتظار من اینه با دیدن مشکل و عکس پیوست ، راه حل مشکل و بگید ولی فقط عنوان میشه مشکل از vpn هست بابا بخدا vpn داره کار میکنه براحتی sdkها بروزرسانی میشه ، سایت گوگل باز میشه و ... باز هم میگم اگه لازمه any desk بدم
سلام مجتبی جان
بنده تا آخر هفته یکم مشغول مسائل شخصی هستم اما اگر میخوای یک پیام بده وقتم آزاد شد شاید تونستم کمکی بهت بکنم
تلگرام: CleverGuy
متین عفتی۱۹ شهریور ۱۴۰۱، ۰۹:۳۴
سلام،
روی امولیتور نیاز به فایلهای gradle دارید و باید این فایلها دانلود بشه تا برنامه اجرا بشه.
این مراحلو انجام بدید:
از کنترل پنل وارد Region بشید و تب Formats روی English ست بشه و در تب Administrative قسمت change system locale هم روی English ست بشه. (سیستم ری استارت شود.)