لاراول بصورت پیش فرض ازاین دیتابیس پشتیبانی میکند؟
سلام علیرضا عزیز، وقت به خیر
لاراول بصورت پیشفرض از nosql دیتابیسها مثل mongodb پشتیبانی نمیکند و برای کار با این دیتابیسها باید از پکیج استفاده کنید مثل
https://github.com/jenssegers/laravel-mongodb
موفق باشید ??
محمد حسن عاطفت۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۵۷
بصورت official لاراول پکیجی داره؟
منظورم یک orm یا همون پکیجی هستش که قابل اطمینان و پایدار باشه. معادل Eloquent اما برای مونگو. به عنوان مثال این لینکی که زحمتشو کشیدین خیلی جالب بود اما من نمیشناسم و نمیدونم که این پکیج یک شخص توسعه داده یا یک گروه مشخص و شناخته شده. (البته احتمالا من به خاطر تازه وارد بودنم تو دنیای لاراول نمیشناسم)
به عنوان مثال ورژن LTS و قابل اتکا از این پکیجها وجود داره یا بهتره برای پایداری یک پروژه لاراولی بیخیال مزایای مونگو بشیم ...
علیرضا دینی۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۲۱
سلام علیرضا عزیز، بله، بنده متوجه منظور شما شدم و بر همون اساس هم پاسخ دادم.
بصورت رسمی خیر. لاراول پکیجی نداره. بعد هم اکثر این پکیجها توسط تیم توسعه داده میشن بعد از مدتی فعالیت. بعد یکی از شاخصهای یک پکیج خوب نرخ دانلود و وضعیت تستها و ... هست. البته راههای دیگه هم هست برای اینکه پایداری در سیستمون وجود داشته باشه مثل استفاده از برخی از الگوهای طراحی بر روی همین پکیجها یا اینکه خودتون از پایه وقت بزارید و برای پروژتون پکیج مونگو یا بقیه پایگاه دادهها مثل الستیک و ... بنویسید.
با یک جستجو ساده هم میشه نسبت به عملکرد برخی پکیجها اطمینان پیدا کرد. در مورد سوال شما هم اکثر وبسایتها همین پکیج معرفی کردن.