💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۱۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۴ علی شعبان زاده
ساخت پروژه در مسیر clone شده
جامعه جاوا (وب و دسکتاپ) ایجاد شده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۱

سلام استاد نامدار گرامی . وقت شما بخیر

ببخشید استاد من طبق آموزش در مسیری که از گیت هاب ، داخل درایو کامپیوترم clone کردم می‌خواهم یک پروژه جدید با intelij درست کنم . اما intelij وقتی می‌خواهد پروژه را درست کند یک فولدر در همان مسیر درست می‌کند . در نتیجه فایل gitignore داخل فولدر پروژه قرار نمی‌گیرد و بیرون از آن است . هر راهی که امکان داشت امتحان کردم اما باز هم درست نشد. شما به همین صورت انجام می‌دهید و دقیقا پروژه در همان مسیر کلون شده درست می‌شود و فایل gitignore هم در زیر شاخه src قرار می‌گیرد اما برای من فایل gitignore در داخل پروژه دیده نمی‌شود چون بیرون از فولدر پروژه قرار گرفته. با سپاس فراوان 13e2-ساخت پروژه در مسیر کلون مسیر.jpgf86b-ساخت پروژه در مسیر کلون.jpg

سلام علی جان،

فایل gitignore نباید در src درست بشه و باید زیر شاخه خود پروژه باشه.

سپهر نامدار ۲۴ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۴۶

درود مجدد استاد . وقت شما بخیر

بله درست می‌گید . اما فایل gitignore من اصلا داخل فولدر پروژه نیست . د ر عکس اول که دایرکتوری کلون شده از گیت هاب است ، یک پوشه دیگه بنام MabaniJavaPishrafte ایجاد شده که همان پوشه پروژه ای است که intellij درست کرده و gitignore زیر فولدر پروژه قرار دارد .

در عکس دوم که از محیط intellij گرفتم هم gitignore وجود ندارد .

علی شعبان زاده ۲۵ مرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۲۰

استاد اگر در فولدر پروژه بصورت دستی gitignore Readme رو ایجاد کنیم و بعد کلون بشیم به repository که در گیت هاب درست کردیم مشکلی پیش میاد ؟ gitignore و readme که دستی در فولدر پروژه قرار دادیم با اونهایی که در ریپازیتوری گیت هابمون هست merge میشه ؟

خیلی ممنون .

علی شعبان زاده ۲۶ مرداد ۱۴۰۱، ۰۴:۲۶

وقتی میخوای پروژه جدید IntelliJ بسازی لوکیشن را همون فولدری نده که کلون کردی، فولدر قبلیش را انتخاب کن و اسم پروژه را بگذار به اسم ریپازیتوری اینطوری پروژت توی فولدر ریپازیتوری ساخته میشه و gitignore و README هم اضافه میشه

اميرحسین رضائی ۲۴ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۰۹