💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ میلاد کمالی
ترتیب یادگیری زبان‌ها و فریم ورک ها
جامعه مبانی و اصول برنامه نویسی ایجاد شده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۱

سلام ، ممنون از این دوره جامع و کاربردیتون

من از رشته ی دیگه ای وارد دنیای برنامه نویسی دارم میشم و تقریبا صفر حساب میشم

به حوزه وب علاقه دارم و میخوام از فرانت اند تا بکند و فول استک شدن پیش برم

میخواستم راهنمایی کنید که ترتیب آموزش هام به چه صورت باشه

یعنی اول html و بعد css و php و جاوا و در اخر پایتون ؟

برای ui/ux باید چه فریم ورک‌ها یا برنامه هایی رو دوره ببینم ؟

هدفم ، طراحی سایت صفر تا صد با کد نویسی (next.js و لاراول و وردپرس) و همینطور طراحی قالب و افزونه برای وردپرس هستش

درود

مسیر فول استک شدن یکی از طولانی‌ترین و در عین حال زیباترین مسیرهاست. چون توش مهارتهای زیادی رو یاد میگیرید و به همین دلیل درآمد بالایی هم داره.

برای فرانت اند به ترتیب باید html و css و جاوا اسکریپت رو یاد بگیرید و بعد از اون به دلخواه یکی از فریمورکهاش مثل همین next.js که فرمودید. بعد دیگه اگر ازتون خواستند در فریمورکی مشغول بشید که قبلا باهاش کار نکردید کارتون راحت میشه چون اغلب شبیه هم هستند.

برای بک اند بسته به علاقه تون چون فرمودید لاراول و وردپرس، باید php یاد بگیرید و جاوا و پایتون رو در مراحل بعدی قرار بدید. هرچند پیشنهاد میکنم یک زبان رو انتخاب کنید. مطالب اونقدر زیاد هستند که نمیتونید در هر سه حرفه ای بشید و بهتر هست که در یکی مهارت بیشتری داشته باشید تا در هر همه سطحی باشید.

برای یوآی سرفصلهای دوره رابط کاربری رو که ببینید متوجه میشید که چه مهارتهایی نیاز هست.

درمورد روند هم توصیه میکنم فرانت و یوآی رو با هم پیش برید، بعد برای استراحت سراغ وردپرس برید و بعد به سراغ بک اند.

نازنین کریمی مقدم ۲۱ مرداد ۱۴۰۱، ۲۲:۵۲

خیلی ممنون از پاسخ جامع و کاملتون

مقاله‌های سایت رو تا حدودی خوندم و جاهای زیادی به react اشاره کردین ، من چون تجربه ای ندارم next.js رو برای مثال اوردم حالا به نظرتون کدوم فریم ورک مناسب تره ؟

منظورتون از سه زبان ، php و جاوا و پایتون هستش ؟

و اگر مدتی بخوام مشغول به کار بشم (فریلنسری بخاطر سن 30 سال) مطلبی خوندم که فرموده بودین تقاضای php داخل کشور بیشتره اما برای خارج از کشور پایتون برای کسایی که قصدشون مهاجرت هستش ترتیب یادگیری به چه صورت باشه ؟

ببخشین که سوال هام زیاد شد

و در اخر ببینید این نقشه راه مناسب هستش

html>css>javascript>react>php>python

میلاد کمالی ۲۲ مرداد ۱۴۰۱، ۰۶:۳۱

درود

• درحال حاضر ری اکت تقریبا پرکاربردترین هست، اما باز به یادگیری فریمورک رسیدید فرصتهای کاری در سایتهای جابینجا و جاب ویژن رو چک کنید تا مطمئن بشید.
  • بله منظورم همین سه تا زبان هست که هرکدوم دنیای خودشون رو دارند.
  • بله شرایط داخل و خارج کشور به همین ترتیبی هست که فرمودید. چون قصدتون فریلنسینگ هست همین نقشه که فرمودید اوکیه، اما اگر صرفا بخاطر سن این صمیم رو گرفتید بد نیست شانس تون رو با کارآموزی موقت پایتون و استخدام دائم هم امتحان کنید. این مورد رو هم از روی همون سایتهای کاریابی بررسی کنید که چقدر براتون مناسب هست و اگر کار مناسبی پیدا کردید، پایتون رو قبل از همه اینها شروع کنید.

بهترین پاسخ
نازنین کریمی مقدم ۲۲ مرداد ۱۴۰۱، ۰۷:۴۹