۱ Mohammad Hossein Hajian
برنامه نویسی قالب
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۲۰ مرداد ۱۴۰۱

سلام وقتتون بخیر

سوالی که برام پیش اومده و بنده رو سردرگم و نگران کرده اینه که ایا با سطح دانشی که در این دوره بدست میاد این قدرت رو میده که هر نوع قالبی رو برای وردپرس پیاده کنیم یا اینکه حتما باید دوره برنامه نویسی php رو شرکت کنیم ؟

و اینکه بنده تا حدودی با سینتکس برنامه نویسی اشنا هستم و با زبان‌های برنامه نویسی مثل ++C و JavaScript کار کردم و در طراحی قالب هم تقریبا 90 درصد مبانی کار رو بلدم...تنها نگرانی بنده روی قضیه php هست و میترسم با نسبت هزینه ای که دارم میکنم نتیجه مطلوبی نگیرم

و اینکه بنده هزینه‌های متعددی در زمینه برنامه نویسی وردپرس انجام دادم و هرکدوم از اون دوره‌ها به نحوی فقط سطحی مباحث رو یاد دادن و اعتماد به نفس لازم برای ورود به بازار کار رو ندادن

و بنده به خاطر اینکه این دوره سرفصل‌های جالبی داشت منو جذب خودش کرد

و اینکه امیدوارم مبانی گفته شده به صورت سطحی و گذری نباشه

ممنون میشم اطلاعات لازم رو بهم بدید

سلام و احترام

تمرکز سون لرن در دوره‌های متخصص ارائه کامل و پرورش افراد متخصص حوزه مد نظر هست.

لذا شما در یکی از کامل‌ترین دوره‌های آموزشی وردپرس ایران ثبت نام کرده اید و تمام تلاش تیم سون لرن و مدرس دوره ارائه موارد اساسی و الزامی برای ورود به حوزه متخصص وردپرس هست.

اگر قصد دارید که برای وردپرس قالب نویسی و یا افزونه نویسی کنید قطعا این دوره برای شما الزامی است و حتما تمامی سرفصل‌های دوره را با دقت و تمرین مشاهده نمایید.

ولیکن در ارتباط با نگرانی شما باید عرض کنم هسته وردپرس با php توسعه داده شده است و شما هر قالب و افزونه ای طراحی کنید به php نیاز دارید پس یادگیری این زبان برای شما نیاز هست، حال اینکه در این دوره موارد پایه این زبان آموزش داده می‌شود ولیکن برای کدهای پیچیده‌تر و کدنویسی سطح بالاتر در این زبان از جمله شی گرایی حرفه ای و تست نویسی و .. نیاز دارید که دوره متخصص PHP را نیز داشته باشید (دقت کنید گفته شد برای کدنویسی‌های حرفه ای و سطح بالا) وگرنه شما با اموزش‌های این دوره خواهید توانست قالب‌های مناسبی را طراحی کنید.

پ.ن : پیشنهاد شخصی من به شما این هست که دوره را ادامه دهید و سعی کنید چند قالب و افزونه با همین دانش طراحی کنید و سپس وقتی احساس نیاز کردید تسلط پی اچ پی خودتان را برای یک برنامه نویس سطح بالاتر شدن افزایش دهید.

موفق باشید?

بهنام مرادی ۲۰ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۵۱