طبق کدهایی که استاد گفتن نوشتم . اما مشکلی که وجود داره بعد از چک کردن در تب مربوط به aplictaion برای من چیزی نمایش داده نمیشه و حتما باید اون علامت refresh کنار باکس فیلتر کلیک کنم تا اون localstroageهای من نشون داده بشه . این کدهای من هست :
(function($){ "use strict"; $(document).ready(function () { //local Storage $('#switchCheckbox').change(function () { let data = { "night": "night", "night_details": "night-details", } if(this.checked){ localStorage.setItem('theme_mode',JSON.stringify(data)); $('body').addClass('night'); $('.form-wrapper').addClass('night-details'); }else{ localStorage.clear('theme_mode'); } }) }) })(jQuery);
حتی با jQuery هم نوشتم قبول نمیکنه . اون بخش else و نام theme_mode من رو توی php strom یه خط سبز رنگ زیرش کشیده و پیغام " Invalid number of arguments, expected 0 " میده . تصویری هم از ادیتور و مرورگر براتون قرار دادم .
حتی وقتی کلاس night هم میگیره بخش body و یک بار صفحه رو refresh میکنم اون کلاس حذف میشه برام و برمیگرده به صورت پیشفرض . با دو تا مرورگر کروم و فایرفاکس هم تست کردم به نتیجه نرسیدم .