۵ پرهام ملکی
عدم ارور ID
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۰۹ مرداد ۱۴۰۱

سلام روز بخیر

من اتریبیوت آی دی رو با اسم یکسان به سه المنت p, div, span دادم و به چند المنت دیگه با همون مقدار آی دی، کلاس هم دادم و اروری دریافت نکردم. این قضیه توی ورژن‌های بعدی درست شده؟ یا مثلا ارور نمیده ولی ممکنه مشکل ایجاد کنه؟ توی رندر صفحه هم مشکلی ایجاد نشد و به درستی کار می‌کرد استایل‌ها.

9dd7-image.png

ca43-image.png

سلام دوست عزیز.احتمالا به خاطر این هست که شما آیدی رو به تگ‌های مختلف دادید. به دوتا تگ یکسان مثلا P بدید. و دوباره تست کتید.

احمد اسماعیلی ۰۹ مرداد ۱۴۰۱، ۰۸:۲۰

نه باز هم مشکلی نداره

اسپن و دیو هم دوتا کردم با محتوای متفاوت اروری نداد و درست هم اجرا میشه توی مرورگر

787c-image.png

پرهام ملکی ۰۹ مرداد ۱۴۰۱، ۰۸:۲۶

سلام دوست عزیز نباید به بیش از یک عنصر ID مشابه بدید در آموزش عرض کردم ID یونیک هست و نباید چند عنصر id مشابه داشته باشند و روش شما درست نیست

وحید صالحی ۰۹ مرداد ۱۴۰۱، ۰۸:۴۱

بله درسته متوجهم

برای شما هم ارور داد. سوال من اینه که چرا برای من ارور نمیده؟ خودمم سرچ کردم نوشته بودن که نباید بیشتر از یک المان باشه و برای اون‌ها هم ارور میداد ولی برای نه توی وس اس کد نه توی پی اچ پی استورم ارور نمیده.

جز این متوجه هستم که روش درستی نیست

پرهام ملکی ۰۹ مرداد ۱۴۰۱، ۰۸:۴۵

سلام و احترام

دوست گرامی Vscode و phpstorm بسته به محیط توسعه، فایل و پسوند آن، پلاگین‌های مختلف ممکنه رفتار متفاوتی رو نشون بدن پس بهتره شما ارور‌های صفحه html و خطاهای اون رو سمتی تست کنید که تگ‌ها پردازش می‌شوند یعنی مرورگر.

قلب پردازشگر کدهای html-css مرورگر شماست و در تب کنسول ان میتوانید خطاهای ساختاری را مشاهده کنید.

موفق باشید.

بهنام مرادی ۰۹ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۲۲