🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۶ ghazale. Mombeiny
ایجاد کلید
جامعه پایتون (وب) ایجاد شده در ۰۸ مرداد ۱۴۰۱

سلام خسته نباشید من توی چند قسمت از کد‌ها مشکل دارم و درست درکشون نمیکنم برنامه رو نوشتم و خروجی گرفتم و اون قسمتهایی که درک نمیکردم رو از کد حذف کردم و یا کد دیگه ای جایگزینشون کردم تا تفاوت نتیجه رو ببینم و یاد بگیرم ولی هنوزم درست درکش نکردم چرا توی دقیقه ی 16 و 42 ثانیه میایم score رو به عنوان یه کلید تعریف میکنیم و این کلید توی تابع pars-result اضافه میشه یا تابع calculate-score

درود

در اینجا صرفا استاد خواستند تا مفهوم اضافه کردن کلید به دیکشنری رو آموزش بدند.

یعنی شما باید دیدتون رو تغییر بدید که اگر score نبود چه اتفاقی میفتاد، باید اینطوری بهش نگاه کنید: فرض کنید یک مساله برنامه نویسی بهتون داده شده به این صورت:

امتیاز هر تیم را با توجه به تعداد برد، مساوی و باختش محاسبه کنید.

برای جواب این سوال شما باید کلیدی برای امتیاز درنظر بگیرید که طبق تابع calculate-score محاسبه میشه و بعد از اون در pars-result  اضافه میشه تا بتونیم در خروجی چاپش کنیم.

باز اگر سوالی بود حتما بپرسید درخدمتم.

نازنین کریمی مقدم ۰۹ مرداد ۱۴۰۱، ۰۶:۱۶

اینکه میفرمایید صرفا میخواستن این مفهوم رو یاد بدن یعنی اینکه بدون اینکه کلید اسکور بسازیم هم میشد برنامه رو تکمیل کرد؟ من واقعا درکش نکردم

ghazale. Mombeiny ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۲۸

نه. منظورم این بود که استاد صرفا یه مساله طرح کردند که بتونند کلید اضافه کردن رو آموزش بدهند.

فرض کنید من یکی از دوستان تون هستم و دوره رو ندارم، اگر بخواید هدف این برنامه رو توضیح بدید چی میگید؟

نازنین کریمی مقدم ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۳:۲۰

چون هنوز دقیق درک نکردم نمیتونم دقیق بگم ولی خب یه جورایی ای اولین برنامه ی واقعی ای بود که سعی میکردیم با مفاهیمی که تا الان یادگرفتیم بنویسیم و یه خروجی کاربردی بگیریم

ghazale. Mombeiny ۱۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۳۲

نمیشد برای ریترن لیست تعریف کنیم به جای دیکشنری؟

ghazale. Mombeiny ۱۱ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۱۵

بله اون هم شدنی بود.

چون اول یادگیری هستید این مشکلات کاملا طبیعیه. ویدیوها رو پیش برید انشالله بعد از مدتی روی غلتک میفتید :)

بهترین پاسخ
نازنین کریمی مقدم ۱۲ مرداد ۱۴۰۱، ۰۷:۵۵