دوره زبان تخصصی برای برنامه‌نویسان (هدیه ویژه ثبت‌نام در دوره‌های متخصص) (فرصت محدود ⏰)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ مجتبی
anonymous class
جامعه جاوا (اندروید) ایجاد شده در ۰۵ مرداد ۱۴۰۱

سلام خسته نباشید

استاد میگن وقتی من بخوام یک نمونه از abstract calss بگیرم باید متد هایی که به صورت abstract تعریف شدن رو implement بکنم و وقتی من در Main یک نمونه ایجاد میکنم در واقع یک anonymous class ایجاد میشه ینی کلاسی بدون اسمه و بی هویته ولی چرا بعد از اسم کلاس Animal من animal رو مینویسم پس این اسم animal چی هست که من مینویسم وقتی استاد میگن کلاس بی هویته و بدون اسمه؟ (منظورم کلمه highlight شده هستش و نقشی که داره!)8e46-Capture.PNG

سلام مجتبی جان

بهر حال شما با این روش هم دارید متد‌های Animal رو imple میکنید(در واقع حتما باید ایمپلیمنت کنید چون در اینجا یک کلاس انتزاعی داریم که پیاده سازی نشده) پس وقتی عمل implementation رو انجام بدید میتونید از object تون یعنی animal (هایلایت شده) استفاده کنید (در سرفصل‌های اینده از این موارد خیلی استفاده خواهیم کرد و شما در مثال درک خواهید کرد)

پوریا شفیعی ۰۵ مرداد ۱۴۰۱، ۰۷:۵۶

پس شما میگید وقتی من دارم implement میکنم دارم براش اسم هم میزارم که بعدا میخوام باهاش ی کارایی بکنم؟

ی سوال دیگه ک برام پیش اومده ینی من میتونم ی object دیگه ای از همین abstract class داشته باشم که اسم دیگه ای داره درسته؟

مجتبی ۰۵ مرداد ۱۴۰۱، ۰۸:۰۱

درمورد دو تا سوالی که پرسیدید جوابشون بله هست

بهترین پاسخ
پوریا شفیعی ۰۵ مرداد ۱۴۰۱، ۰۹:۲۰