💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۱۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۴ علی شعبان زاده
خطای گیت git push
جامعه جاوا (وب و دسکتاپ) ایجاد شده در ۰۵ مرداد ۱۴۰۱

درود جناب شفیعی و استاد نامدار گرامی

من تمام مراحل را طبق درس استاد پیش می‌رم اما در زمان دستور git push این خطا رو می‌گیرم . لطف می‌کنین اگر راهنمایی کنین .

خطا اینه :

$ git push -u origin main

error: src refspec main does not match any

error: failed to push some refs to 'https://github.com/AliShabanzade/AvalinRepositoryGithub.git'

با سپاس فراوان .

سلام علی جان،

پیغام میگه شما چیزی به نام main نداری.

پیشنهاد میکنم تماس تلفنی بگیریم و مشکل رو حل کنیم.

0033629636249

سپهر نامدار ۰۵ مرداد ۱۴۰۱، ۰۷:۴۸

درود استاد نامدار عزیز . خیلی ممنون از پیگیری سریع شما .

استاد من دستور زیر رو تو دستورات گیت اجرا کردم و مشکل حل شد . فکر می‌کنم قبل از git push باید حتما این دستور رو اجرا می‌کردم .

git branch -M main

اما چند بار طبق درس شما در جاهای مختلف تو کامپیوترم پروژه add کردم به گیت که شاید درست بشه ( فکر کردم شاید دستوری رو اشتباه وارد کردم که خطا داده ) . البته به گیت هاب push نشد . آیا delete کردن اون فایل و فولدرهایی که آزمایشی درست کردم کافیه . یعنی خود گیت متوجه پاک شدنشون میشه یا باید از طریق دستورات گیت در git bash اون فایل‌ها و فولدر‌ها رو پاک کنم ؟

در حال حاضر موفق شدم یکی از دایرکتوری‌ها رو به گیت هاب push کنم .

علی شعبان زاده ۰۵ مرداد ۱۴۰۱، ۰۸:۱۳

علی جان هر تغییری بدی گیت متوجه میشه. اکر فایل‌ها رو پاک کنی د push کنی توی گیت هاب هم پاک میشه.

خیلی خوبه که به تنهایی تونستی مشکل خودت رو تا حدی حل کنی. به همین روال ادامه بده و اکر دوباره مشکلی داشتی با من تماس بگیر.

بهترین پاسخ
سپهر نامدار ۰۵ مرداد ۱۴۰۱، ۰۸:۲۳

حتما . واقعا ممنونم از پیگیری و حمایت شما . شاد و پیروز باشید .

علی شعبان زاده ۰۵ مرداد ۱۴۰۱، ۰۸:۳۶