💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۱۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ علی شعبان زاده
ساختن تابع خارجی
جامعه جاوا (وب و دسکتاپ) ایجاد شده در ۲۵ تیر ۱۴۰۱

درود . وقت بخیر . سوالی برای من پیش آمده . دلیل این که دستور پرینت را بصورت یک تابع در خارج از ساختار for ایجاد می‌کنیم چیست؟ در ساختار for این درس دستور سیستم پرینت / سلام/ ۵ بار تکرار می‌شود . کد هم ساده‌تر است.

خیلی ممنون

سلام علی جان،

استفاده از متد‌ها خوانایی کد رو بالا میبره و امکان دوباره استفاده کردن از کد رو بهمون میده.

دوره مبانی رو که رفتی تموم کردی میتونی وبینار چگونه متد‌های تمیز را بنویسیم رو نگاه کنی تا اطلاعات بیشتری بدست بیاری.

اگر پاسخی که دادم مفهوم نیست بگو تا بیشتر توضیح بدم.

سپهر نامدار ۲۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۴۳

سلام استاد . شب شما بخیر

خیلی ممنون . متوجه شدم . البته منظور من فقط همین سیستم پرینت بود چون چیزی نداره .

اما میدونم که بعضی از متد‌ها چون چندین خط کد هستند و همچنین ممکنه چندین بار ازشون استفاده بشه بهتره که بصورت خارجی ساخته بشه و هر جا لازم بود اون متد رو صدا زد.

مثلا اگر متدی قراره که اعداد رو با هم جمع ببنده و در جاهای مختلف ازش استفاده می‌کنیم بهتره خارجی درستش کنیم.

لطف کردید پاسخ دادید .

علی شعبان زاده ۲۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۸:۲۶

درسته. شاید یک خط کد رو در متد گذاشتن خیلی دلیل منطقی نباشه توی دوره. اینجا بیشتر هدف این بود یک یاداوری بشه در مورد چطور متد درست کردن.

مسلما در دنیای واقعی خیلی جاها کار بیهوده ای باشه. بعضی وقت‌ها هم اگر ناخوانا بود میشه توی یک متد گذاشت با نام خوانا تا به فهم برنامه کمک بشه.

بهترین پاسخ
سپهر نامدار ۲۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۸:۳۳