من میتونم کلماتی رو بطور مستقیم به این فایل اضافه کنم که امکان ترجمه داشته باشن؟
سلام خدمت شما. فایل pot بر اساس کدهایی که در قالب یا پلاگین وجود داره ایجاد میشه و بهتره بهش دست نزنید مگر اینکه ساختارش رو کامل بشناسید.
کیوان علی محمدی۱۲ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۵۰
چون خیلی گیر کردم برای چند زبانه کردن کلمات قالبهای آماده که خارج از تابع e در قالب جاسازی شدن ممنون میشم روش ویرایش این فایل بفرمایید
y sh۱۲ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۵۳
روش مناسبی که میشناسم این هست که اون کلمات رو با توابع ترجمه مثل _e تغییر بدید و با استفاده از poedit فایل رو دوباره ایجاد کنید.
کیوان علی محمدی۱۲ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۱۷
msgid "All Catalogues"
msgstr "Todos los catalogos"
y sh۱۲ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۳۰
من توضیحات این روش میخوام اگر ممکنه
Edit the .po file and add your new string, for example:
msgid "All Catalogues"
Save the .po file.
Now open it in poedit and in the menu select: Catalog > Update from POT file
Once you've updated you should see the new string and will be able to change it.
Save changes and you're good to go.
y sh۱۲ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۳۱
شما فایل رو با یک ویرایشگر باز میکنید و طبق فرمت زیر :
msgid "All Catalogues"
برای msgid که همون کلمه مورد نظر برای ترجمه هست و msgstr که ترجمه شما هست مقادیر مورد نظر رو قرار میدید و فایل رو ذخیره میکنید.
در نهایت در داخل poedit فایل رو انتخاب میکنید تا فایلهای ترجمه نهایی دوباره به روز رسانی بشن.
بهترین پاسخ
کیوان علی محمدی۱۹ دی ۱۳۹۹، ۰۵:۳۵
متاسفانه توضیحاتتون کامل نبود من دوره رو برای همین موضوع خریدم.
راه حل درست ارائه میدم شاید به دوستان کمک کنه مثل من وقتشون گرفته نشه:
اگر قالبی دارین که فایلهای ترجمه قبلا براش ایجاد شده برای اضافه کردن رشته جدید جهت ترجمه از روش زیر استفاده کنید
1- فایل pot رو با هر ادیتور متنی که دوست دارید باز کنید و به ازای هر رشته ای که میخواین ترجمش کنید، دوخط زیر به آخر فایل اضافه کنید:
msgid "All Catalogues"
در مثال بالا من قصد دارم All Catalogues به Todos los catalogos ترجمه کنم.
کارم با pot تموم شد ذخیرش میکنم و میبندمش.
حالا میخوام معادل فارسیش بسازم کافیه فایل .po مربوط به ترجمه فارسی رو باز کنم:
نرم افزار pot رو باز میکنم از منو بالا file روی open کلیک میکنم و فایل fa_IR.po رو انتخاب میکنم بعد از باز شدن از منو بالا catalog و سپس update from pot file رو میزنم میبینم که رشته All Catalogues به رشتههای من اضافه شده و میتونم ترجمش کنم.