🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۹ Amin Saeidi
نصب برنامه‌های مورد نیاز
جامعه فلاتر ایجاد شده در ۲۲ تیر ۱۴۰۱

سلام عرض ادب عضو دوره فلاتر هستم

میخواستم برنامه‌های مورد نیاز رو بهم بگید هم همراهی کنید هنگام نصب مشگلی پیش نیاد

سپاس.(ویندوز 7)

سلام وقت بخیر

برنامه‌های مورد نیاز، داخل ویدیو‌ها کاملا مشخص هست و روش نصب هر کدوم رو هم آموزش دادند.

• نصب اندروید استودیو
  • نصب vscode و پلاگین‌های مورد نیاز که اشاره شده
  • دانلود sdk اندروید
  • دانلود sdk فلاتر
  • ایمولیتور برای بیلد گرفتن
متین عفتی ۲۲ تیر ۱۴۰۱، ۱۹:۵۷

راهنمایی برای نصبشون نیست؟ چون تو نصب اندورید استدیو به مشگل خوردم

Amin Saeidi ۲۳ تیر ۱۴۰۱، ۰۳:۴۷

سلام مجدد

نصب اندروید استودیو برای کسانی که بار اول هست انجام میدن یکی از سخت‌ترین مراحله.

اما این چالش خوبی هست شما سرچ کنید، راه حل‌های مختلف رو تست کنید و در آخر استفاده کنید.

برای خود من هم هنوز بعد چندین سال، چالش برانگیز هست :)

متین عفتی ۲۴ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۰۴

این ارور امد بعد از دانلود هنگام نصبپ This File Dose Not Have A Program Associated With It For Performing This Action Please Inestall Program Or If One Is Already Installed , Create An Association In The Default Programs Control

Amin Saeidi ۲۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۵۱

سلام مجدد

این ارور‌ها چیز‌های ساده ای هست که شما با سرچ میتونید به جواب برسید ولی من براتون لینک راه حل رو قرار میدم

لینک

متین عفتی ۲۷ تیر ۱۴۰۱، ۰۷:۴۸

اون مشگل رو دور زدم یک نسخه دیگه نصب کردم ارور نداد

اما مشگل جدید پیش امد که فارسیش بعد از پایان نصب Sdk رو پیدا نمیکنه من Sdk رؤبردم ادرسی هم که میگه گذاشتم براش بازم نمیشا

Amin Saeidi ۲۷ تیر ۱۴۰۱، ۰۷:۵۱

سلام امین جان مراحل نصب رو از رو ویدیو استاد پیش رفتید ؟

حامد روشنی ۰۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۰۲

اصلا ویدیو که میگید ندیدم

اولین ویدیو که بالا میاد یک لایو هستش هیچی ازش متوجه نمیشم برنامه‌ها نصب شده

Amin Saeidi ۰۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۰۶

سلام امین جان لطفا سرفصل هارو نگاه بندازید.

در فصل 1 شما وبینار رو میبینید که حالا مزیت و معایب فلاتر گفته میشه و در فصل بعدی اصلا نیازی به محیط کد نویسی به صورت نرم افزار ندارید و از سایتی به اسم دارت پد استفاده میکنند استاد.

اما در فصل سوم که پروژه‌ها شروع میشه استاد نصب vs code و اندروید استودیو رو آموزش میدن

فقط با ریتم و ترتیب موجود بیاین جلو و عجله نکنید

متین عفتی ۰۳ مرداد ۱۴۰۱، ۰۷:۵۰