💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۱۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۵ mohammad dadkhah
راهنمایی در مورد یادگیری
جامعه لینوکس و دواپس ایجاد شده در ۱۸ تیر ۱۴۰۱

سلام

جناب آقای لقمان آوند در پیج اینستگرامی اش بیان می‌کند که تا وقتی با مطالب که یاد می‌گیرید درگیر نشوید مطالب در ذهن شما نمی‌ماند ایشون مثال یک فیچر دیجی کالا را می‌زند اضافه شدن این فیچر به پروژه خود خب می‌تواند یک چالش ایجاد کند.

حالا سوال ام این است از شما و از دوستان که نسبت به حوزه DEV OPS آشنایی ات دارند این که بنده که تازه می‌خواهم وارد بشوم چه طور می‌توانم از مطالب ای که یاد می‌گیرم برای خودم یک چالش جدید ایجاد کنم تا ثمره این چالش باعث شود مطالب و دستورها در ذهن ام به مدت طولانی باقی بماند

سپاس

سلام دوست عزیز

ما در زمان یادگیزی میتونیم در مراحل مختلفی باشیم که سطج چالش‌های ما رو تعیین می‌کنه

من پیشنهاد می‌کنم در این نقطه که هستید هر مطلبی رو که می‌بینید برای خودتون تمرین ایجاد کنید و روی اون پیش برید

در ادامه ابزارهای بیشتری که یاد بگیرید می‌تونید چالش‌هاتون رو کامل‌تر کنید

موفق باشید ?

محمد گازری ۱۸ تیر ۱۴۰۱، ۰۴:۵۷

سلام

در مورد این جمله تون:

"من پیشنهاد می‌کنم در این نقطه که هستید هر مطلبی رو که می‌بینید برای خودتون تمرین ایجاد کنید و روی اون پیش برید"

میشه یک مثال عملی یا شهودی بیان کنید.

mohammad dadkhah ۱۸ تیر ۱۴۰۱، ۰۵:۰۰

به عنوان مثال در جایی که به بخش آموزش tar رسیدید تمامی دستوراتی که یاد گرفتید رو انجام بدید و با دستورات قبلی هم تست کنید

اجازه بدین کمی جلوتر بریم تا تمرین‌ کردن ممکن بشه

محمد گازری ۱۸ تیر ۱۴۰۱، ۰۷:۱۷

سپاس

mohammad dadkhah ۱۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۱۵

موفق باشید ?

محمد گازری ۱۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۳۱