💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۱۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ علی شعبان زاده
چگونه تمرین کنیم؟
جامعه جاوا (وب و دسکتاپ) ایجاد شده در ۱۷ تیر ۱۴۰۱

درود استاد نامدار گرامی

من یک سوال مورد تمرین کردن دارم . همیشه تاکید میشه که یک برنامه نویس باید زیاد تمرین کنه . اما چیزی در مورد روش تمرین کردن گفته نمیشه . خواستم بدونم آیا شما پلتفرم یا شیوه خاصی رو پیشنهاد می‌کنید؟ مثلا پلترفمی که در سطوح مختلف تمرین داشته باشه . و کلا بهترین سیستم تمرین کردن برای یادگیری زبان‌های برنامه نویسی چی هست ؟‌ البته یک موضوع دیگه هم برای من همیشه سواله ! اینکه چقدر از تمرین‌ها با محیط واقعی کار همخوان و یکسان هست . گاهی یکسری تمرین هایی برای حل مسائل ریاضی داده میشه اما آیا اینجور تمرین کردن کابردی هست؟ سپاس از راهنمایی شما

سلام علی جان،

توی ویدیو‌ها بهش اشاره شده.

۲ تا پلتفرم رو من پیشنهاد میکنم، codewars و codingame.

توی هر ۲ بر اساس سختی میتونید تمرین پیدا کنید.

دقیقا شبیه مشکلات دنیای واقعی نیست اما بدون شک باید از این تمرینات استفاده کنید تا بتونید ذهنتون رو برای مشکلات دنیای واقعی آماده کنید.

فقط هم تمرین ریاضی نیست.

معمولا بچه‌های دیگه وقتی تمرین حل میکنن برای من یا توی گروه میفرستن تا کدشون رو نگاه کنیم و در موردش نظر بدیم که کاملا اختیاری هست ولی پیشنهاد میشه.

اگر سوالی بود در خدمتم.

بهترین پاسخ
سپهر نامدار ۱۷ تیر ۱۴۰۱، ۰۷:۴۲

سپاس از پاسخگویی سریع شما‌، استاد نامدار عزیز

من هم یک جستجویی کردم . نظرتون درباره این سایت چی هست ؟

ٰGeeks for Geeks

در ضمن در یک مقاله خوندم اگر در حدی باشید که بتونید در پروژه‌های اوپن سورس مشارکت کنید ( که البته برای من هنوز خیلی زوده ) روش تمرینی خوبی هست تا با چالش‌های واقعی برنامه نویسی آشنا بشید .

حتما . من هنوز ابتدای دوره هستم (البته از منابع دیگه چند ماهی جاوا خوندم ) . به تمرین‌های جدی‌تر که برسم ، کد هام رو می‌گذارم تو گروه که شما و دوستان نظر بدید .

پیروز باشید.

علی شعبان زاده ۱۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۵۱

کاملا با این ۲ تا پیشنهاد جدید هم موافقم.

من رو در جریان تمرینات بزار.

موفق باشی

سپهر نامدار ۱۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۰۶