لینک سرور http://expertdevelopers.ir/api/v1/experts/student در کدها کار نمیکنه ولی در postman کار میکنه .
ممکنه مشکل از dio باشه ؟
بله قطعا مشکل از سمت شماست.
یک جای کار اشتباه جلو رفتین یا تعریف اشتباه داشتین.
ترجیح من این هست وقت بزارین و حلش کنین در صورتی که نتونستین مارو در جریان بزارین تا کمکتون کنیم.
ارادت
متین عفتی۰۶ تیر ۱۴۰۱، ۰۵:۲۱
میشه علت این خطا رو توضیح بدین و اینکه آیا درخواستی ارسال نمیشه یا جوابی دریافت نمیشه ؟
مهدی مختاری۰۶ تیر ۱۴۰۱، ۰۶:۰۸
سلام مجدد اگر امکانش هست اون تیک all Exceptions بزن و دوباره دیباگ کن و دیباگتم از نقطه درستی انجام بده که بتونم کمکت کنم دوسته من :)
متین عفتی۰۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۰۵
سلام و ممنون از پیگیری
مهدی مختاری۰۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۱۷
مهدی جان امکانش هست پوشه lib رو پیوست کنی من نگاه بندازم ببینم مشکلت چی هست؟
متین عفتی۰۸ تیر ۱۴۰۱، ۰۷:۰۰
فایل lib پیوست شد
مهدی مختاری۰۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۹:۴۵
ممنون از پشتیبانی
ولی من بعد از 17 روز هنوز هیچ جوابی نگرفتم
مهدی مختاری۲۳ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۲۸
سلام مهدی جان
شرمنده من سرم شلوغ بود سایت رو نگاه نکردم
الان تست کردم انگار در کل تو دریافت مشکل داره و فقط تو پستمن یا وب درست هست
بزارید من تستهای نهایی رو بکنم بفهمم مشکل از کجا هست شمارو در جریان قرار میدم
ممنون از بردباری شما
متین عفتی۲۴ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۵۱
ممنون از لطفتون
مهدی مختاری۲۴ تیر ۱۴۰۱، ۲۱:۰۵
سلام من اپلیکیشن رو تست کردم و سالمه شما بجای مرورگر روی ایمولیتور خروجی بگیرید ممنون نتیجشم بگید بهم??
حامد روشنی۲۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۹:۰۳
سلام
سیستم من برای ایمولیتور ضعیفه و من از مرورگر استفاده میکنم
ولی حتما روی ایمولیتور تست میکنم و اطلاع میدم
ممنون بابت راهنمایی
مهدی مختاری۲۶ تیر ۱۴۰۱، ۰۹:۲۰
سلام
روی مرورگر کار نمیکنه. روی امولیتور اجرا میشه فقط.
روی مرورگر لازمه.
راهکار چیه؟
ehsan ataei۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۰۴
سلام
در صورتی که شما بخواید پروژه ای رو سمت وب اجرا کنید که از Dio یا http یا این چنین مواردی در اون استفاده شده، لازمه کانفیگ هایی سمت سرور انجام بشه تا پروژه بتونه در نسخه وب اجرا بشه، چیزی مشابه پاسخی که اینجا درج شده.
یلدا محصلی۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۴۶
این راهنمایی مربوط به زبان Go بود
ای کاش مدرس به این مورد اشاره ای میکرد
این وقفه باعث عدم ادامه پیگیری دوره توسط من شد
در هر حال ممنون
مهدی مختاری۲۲ آبان ۱۴۰۱، ۰۷:۱۳
سلام،
موضوع cors همخوانی نداشتن آدرس origin یعنی مبدأ(منشأ) درخواست ارسالی(یعنی در این مثال مرورگر شما) و host یعنی https://expertdevelopers.ir هست. چون روی وب عملیات شبیه سازی رو انجام میدید اتفاق میوفته، بخاطر ارسال درخواست ajax از سمت مرورگر شما به سمت سرور.
درحالی که اگر با شبیه ساز اندروید استودیو اینکارو انجام بدید این مشکلو نمیبینید.
اگر بخواید روی مرورگر تستی که میگیرید به مشکل نخوره یا باید برنامه نویس سرور(در اینجا استاد) در سمت بک اند header مورد نیازو ست کنن تا از هر origin ای درخواستها accept بشه یا اینکه مرورگرتونو در حالت غیرفعال کردن سکیوریتی باز کنید:
chrome.exe --user-data-dir="C://Chrome dev session" --disable-web-security
در مورد اینکه گفتید راهنمایی مربوط به زبان Go بوده، برای شما تفاوتی نمیکنه بخاطر اینکه سمت بک اند هر زبانی که باشه شما در حال حاضر بهش دسترسی ندارید و ست کردن هدر باید توسط برنامه نویس بک اند انجام بشه مگر اینکه برنامه نویس بک اند هم خود شما باشید.
در پایان اضافه کنم، شما به هر روشی که بتونید بدرستی اجرا بگیرید حتی روی امولیتور اندروید استودیو در این موضوع کفایت میکنه چون cors مربوط به وب هست و در اجرای واقعی برنامه به این مشکل برخورد نمیکنید.
محسن موحد۲۴ آبان ۱۴۰۱، ۰۰:۱۹
ممنون از این پاسخ مفصل
لپ تاپ من قدرت اجرای درست ایمولیتور رو نداشت برای همین از ابتدا روی وب خروجی میگرفتم
بعد از این مشکل حتی برای ارتقای هارد لپ تاپ به ssd
و ارتقای رم لپ تاپ هم هزینه کردم
ولی مدت طولانی وقفه افتاد و من از پیگیری دوره تقریبا منصرف شدم