یه بخشی توی کاربران و شناسنامه من هست که توی ویدیو نبود. سرچ کردم انگلیسی و فارسی هم چیز خاصی پیدا نکردم من. توضیحات خودش هم خیلی متوجه نمیشم.
رمزهای عبور برنامه
عکسش رو میذارم.
میخواستم بپرسم این بخش کارش چیه؟
سلام و احترام
رمز عبور برنامه قابلیتی هست که به شما اجازه میدهد اعتبار سنجی را از طریق Rest api از سمت برنامههای خارج از وردپرس انجام دهید.
فرض کنید در یک اپلیکیشن چت آنلاین نیاز هست اطلاعات کاربر دریافت شود، شما میتوانید با ارسال درخواست به وردپرس و استفاده از رمز عبور برنامه عملیات اعتبار سنجی و اتصال به اکانت کاربر جهت دریافت اطلاعات را انجام دهید.
کامل متوجه نشدم متاسفانه حتی بعد از مقاله ولی خب دوباره میخونمش چندباره میرم جلو اوکی میشه
یعنی رمز عبور برنامه یه لایه برای دسترسی ایجاد میکنه بدونه دسترسی به بخشهای حیاتی اکانت یک نفر؟
پرهام ملکی۰۲ تیر ۱۴۰۱، ۰۶:۳۵
سلام مجدد
در زبان بسیار سادهتر » رمز عبور برنامه یک کلیدی هست که توسط آن برنامههای جانبی به اکانت شما دسترسی داشته و میتوانند داده و عملیاتهای مختلف را اجرا کنند.
مثال (صرفا مثال) :فرض کنید سیستم ایمیل مارکتینگ شما یک برنامه جانبی هست که برای همگام سازی دادههای کاربران نیاز به مشخصات ادمین شما دارد تا کاربران ایمپورت شده در سرویس را به وردپرس و بالعکس را همگام سازی کند.
برای اینکار آیا باید رمز ورود ادمین کل را به سرویس ایمیل مارکتینگ داد؟ خیر » به جای ان از رمز عبور برنامه استفاده میشود که تنها نرم افزارها و طی درخواستهای REST API - XML-RPC میتوانند از آن استفاده کنند و هیچ انسانی نمیتواند با آن رمز در اکانت شما لاگین کند.