🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ امیرحسین دربندی
ارور در دریافت اطلاعات
جامعه پایتون (وب) ایجاد شده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱

با سلام و درود با توجه به گذشت حدود سه سال از ضبط ویدیو تغیرات زیادی تو سایت fixer ایجاد شده البته شاید هم ربطی نداره و من اشتباه میکنم تو کنسول ارتباطمو امتحان کردم status code 200 هست ولی جواب درست دریافت نشده و میگه که api رو وارد نکردم

base = 'https://data.fixer.io/api/latest?access_key='
API_key = '5ulZUQzRdWXQproQKBJob4lCJUPl9ywh'
url = base + API_key

response.text

'{\\n "success": false,\\n "error": {\\n   "code": 101,\\n   "type": "invalid_access_key",\\n   "info": "You have not supplied a valid API Access Key. [Technical Support: support@apilayer.com]"\\n }\\n}\\n'

response.status_code

200

درود

خطایی که میگیرید مربوط به API KEY هست که انگار منقضی شده، وگرنه طبق داکیومنتها هنوز باید این روش اوکی باشه.

نازنین کریمی مقدم ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۴۷

یکی دو تا دیگه هم جنریت کردم همین خطا رو میداد همینطوری هم دارم راه‌های مختلف رو امتحان میکنم متاسفانه نتیجه نمیگیرم

امیرحسین دربندی ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۳۰

سلام امیر جان

متاسفانه پلن رایگان این سایت برای دریافت key دو سه هفته ای میشه مشکل داره

بنابراین فعلا صرفا ویدیو رو ببینید و از جیسون فیک استفاده کنید در واقع برای خودتون یک response فیک بسازید و تمرین کنید و از این جلسه رد شد

محتوای این جلسه بیشتر من باب آشنایی شما با نحوه درخواست و گرفتن ریسپانس هست که در ادامه به صورت مفصل بهش پرداخته شده

بهترین پاسخ
پوریا شفیعی ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۱۶