🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۵ Hadi Khani
کاستوم یوزر
جامعه پایتون (وب) ایجاد شده در ۰۹ خرداد ۱۴۰۱

سلام وقت بخیر

چطور می‌تونیم کاستوم یورز داشته باشیم؟

من می‌خوام کاربر بتونه از طریق یوزرنیم و ‍پسورد یا شماره همراه و کد احراز هویت بتونه لاگین بشه و همچنین تعداد توکن‌های فعال کاربر رو به سه تا محدود کنم مثل فیدیبو که فقط سه دستگاه فعال می‌تونید داشته باشید و اگر بخوایم دستگاه جدیدی اضافه بشه باید حتما یکی از دستگاه‌های قبلی رو حذف کنیم.

متاسفانه این مبحث که خیلی هم مهمه داخل سرفصل جنگو تدریس نشد و نمی‌دونم راهکارهایی که داخل یوتوب دیدم درسته یا نه

درود

همونطور که فرمودید راه‌های بسیاری داره اما بهترین راه، کار با session هاست. مثلا فرض کنیید که برنامه تون مشابه با فیدیبو هست. شما باید بعد از هربار لاگین کاربر بررسی کنید چندتا session فعال داره و اگر از محدودیت تون بیشتر بود، یکی از sessionهای قبلی ذخیره شده رو پاک کنید.

برای مطالعه بحث بیشتر در این رابطه از این تاپیک استفاده کنید و برای کدنویسی به این منبع مراجعه کنید که ویدیو هم داره.

نازنین کریمی مقدم ۱۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۴۵

ممنونم این بخش از مسئله حل شد

من باید به کاربر این امکان رو بدم که به چند روش بتونه ثبت نام یا لاگین انجام بده

1- از طریق شماره همراه و اس ام اس

2- از طریق یوزرنیم و پسورد

3- از طریق حساب جیمیل دقیقا مثل همین سایت سون لرن

این رو چطور انجام بدیم که مشکل امنیتی پیش نیاد چون معمولا استاد میگه از روش‌های ابداعی استفاده نکنید و این مورد هم مستقیما به امنیت پروژه ربط داره

Hadi Khani ۱۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۰۰

درود

برای اتصال از طریق شماره تلفن و پیامک باید یک پنل پیامکی مثل ملی پیامک بگیرید و با توجه به مستندشون کدتون رو متصل کنید.

برای جیمیل، میتونید از این منبع استفاده کنید.

برای ثبت نام و روش یوزر پسورد از این منبع استفاده کنید.

+ ویدیوهای یوتیوب راهنمای خوبی در این زمینه هستند.

نازنین کریمی مقدم ۱۱ خرداد ۱۴۰۱، ۰۸:۱۵

سلام

برای استفاده از روش احراز هویت جدید باید authentication backend جدید بنویسید. جنگو بطور پیش‌فرض ورود با استفاده از username و password رو ساپورت می‌کنه اما اگر شما ‌می‌خواین برای مثال ورود با پیامک رو هم اضافه کنید باید یه backend جدید بنویسید و به settings پروژه خودتون اضافه کنید.

این لینک رو بخونید خیلی ساده و کامل توضیح داده:

https://docs.djangoproject.com/en/4.0/topics/auth/customizing/

بهترین پاسخ
حسین رمضان پور ۱۱ خرداد ۱۴۰۱، ۰۹:۰۳

ممنونم??

Hadi Khani ۱۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۰۴