🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ Masoumeh Ghiyasvand
پرسش‌های جلسه ی توابع
جامعه پایتون (وب) ایجاد شده در ۰۷ خرداد ۱۴۰۱

سلام، وقتتون بخیر

من عینا د‌های شما رو نوشتم ولی اونقدر با ارور‌های متعددی مواجه شدم که ناامید کننده بود.

بطور مثال همین چند خط زیر که یک دیکشنری تعریف کردم در خروجی نمیدونم چرا متغیر‌های دیکشنری رو چاپ نمیکنه؟

1559-Untitled.png

فکر میکنم صفحه ی data و main من نوعش با مال شما متفاوته

اصلا در مورد نحوه ی ساخت پروژه‌های جدید و فایل سازی وتفاوت این صفحات در ابتدا توضیحی داده نشد

Masoumeh Ghiyasvand ۰۷ خرداد ۱۴۰۱، ۰۵:۲۴

سلام امیدوارم عالی باشید .

کد هایی که نوشتید مشابه با کد‌های ویدیو نیست

در برنامه نویسی کوچکترین حرف ممکنه عملکرد برنامه شما رو مختل کنه یا اینکه نتیجه متفاوتی به شما بدهد.

دلیل اینکه متغیر‌های دیکشنری براتون چاپ نمیشه ایبن هست که اون‌ها رو به این شکل نوشتید {'name'} در واقع هنگام print بایستی مقداری که میخواهید بخوانید در {} قرار داده بدون اینکه در تک کوتیشن قرار بدهید .

به عنوان مثال در تصویری که ارسال کردید شما مقداری که میخواهید بخوانید درسته که در {} قرار دادید ولی از تک کوتیشن استفاده کردید که طبیعی هست مفسر اون روبه عنوان string در نظر میگیرد و مقدار رو چاپ نمیکند و خود name رو چاپ میکند پس اینطوری باید بنویسید :

{team['name']}

یعنی من یک دیشکنری دارم به نام team که در ان متغیری هست به نام name که میخواهم مقدار ان را بخوانم

حتما ویدیو‌ها رو چند بار مشاهده کنید پیشنهادم به شما: بار اول ویدیو‌ها رو ببینید بدون اینکه با اون تمرین کنید سپس یک بار دیگه ویدیو‌ها رو ببینید و با اون کد بزنید سپس بدون اینکه ویدیو رو ببینید سعی کنید کد اون جلسه رو تکرار کنید .

موفق باشید

بهترین پاسخ
پوریا شفیعی ۰۷ خرداد ۱۴۰۱، ۰۶:۲۶