سلام،
من تب هارو با استفاده از کلاسهای وردپرس ایجاد کردم اما روی هرکدام کلیک میکنم ارور میده
مینویسه : با عرض پوزش، شما اجازهٔ دسترسی به این برگه را ندارید.
از راهنماییهای قبلی دز تاپیکهای همین صفحه استفاده کردم
کدهای پلاگین
سلام خدمت شما
شما آدرس را در لینک اشتباه دادید در فایل settings plugin.php به صورت زیر عمل کنید:
href=" //echo admin_url('?page=wp_auth&&tab='.$name)?>"
موفق باشید
آدرس اصلاج کردم
روی تبها که میزنم،کلا همه تبها میرن و صفحه ای که برای اون تب هست رو اینکلود میکنه
من میخوام محتوای هر تب همونجا نمایش بده و تبها و گزینههای دیگه نروند
در فایل admin.php این کدها رو اضافه کردم:
$tabs = [ 'general' => 'عمومی', 'login' => 'ورود', 'register' => 'ثبت نام', ]; $curent_tab = $_GET['tab'] ?? 'general'; var_dump($curent_tab); if ($curent_tab == 'login') { include WP_AUTH_TPL.'/admin/login-tab.php'; } elseif ($curent_tab == 'register') { include WP_AUTH_TPL.'/admin/register-tab.php'; }else { include WP_AUTH_TPL. "/admin/settings plugin.php"; }
برای فایل settings plugin هم این کد اینجوری اصلاح شد :
$title) : ?>
<h1 class="nav-tab-wrapper"> foreach ($tabs as $name => $title) : ?> $class = ($name == $curent_tab) ? 'nav-tab-active' : '' ?> <a href=" echo admin_url('?page=wp_auth&&tab='.$name)?>" class="nav-tab echo $class;?>" > echo $title?> a> endforeach; ?> h1>
اگر بخواهید محتوای هر تب همونجا نمایش داده بشه و تبها و گزینههای دیگه نروند باید تبها را با js هندل کنید یعنی اول مثلا تب اول کلاس nav-tab-active دارد
وقتی روی تب دوم کلیک میکنید به آن تب همین کلاس اضافه بشه و محتوای آن هم نشان داده شود
اگر مشکل نتونستی حل کنی به تلگرام من پیام بده